Bodrum Gündem

Bodrum-Torba Kavşağı projesi başladı

Ölüm kavşağı olarak adlandırılan Bodrum-Torba Kavşağına inşa edilecek yeni kavşak projesi çalışmaları başladı. Proje 2010 yılı turizm sezonu öncesinde tamamlanacak.

Bodrum-Torba Kavşağı projesi başladı
10.12.2009
0
A+
A-

Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, özellikle yaz sezonunda ölümcül trafik kazalarıyla gündeme gelen Torba Kavşağı′na gelen ekipler, kavşak çevresindeki palmiye ağaçlarını sökmeye başladı. Karayolları 2. Bölge Müdürlüğünce hazırlanan proje kapsamında inşaat çalışmasının ise önümüzdeki günlerde başlayacağı bildirildi.


Allergies

cheap Fluconazole Yetkililer, projeyi 2010 yılı turizm sezonu öncesine yetiştirmeye çalıştıklarını ifade ederek, ′′Projeyi 2010 yılı mayıs ayına kadar bitirmeyi amaçlıyoruz. Proje tamamlandıktan sonra Milas-Bodrum yolu üstte olacak. Altında da 2 tane alt geçit bulunacak. Bu kavşak türüne biz ′farklı düzeyli kavşak′ diyoruz. Kavşak çevresinde kamulaştırılması gereken bazı yerler var. Buralarla ilgili işlemleri çabuk sonuçlandırabilirsek çalışmalarda o kadar erken biter′′ dedi.
2 geliş ve 2 gidişten olmak üzere toplam 4 şeritten oluşacak olan Torba Kavşağı′nda, sağlı ve sollu yapılacak katılım yolları ile ana yola bağlanacak bazı tali güzergahları ile sinyalizasyon sistemleri de yer alacak. Alt geçit inşaatının tamamlanması ve hizmete alınmasının ardından özellikle yaz sezonunda Torba Kavşağı′nda meydana gelen trafik kazaları da büyük ölçüde kontrol altına alınmış olacak.
order Cialis

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.