Bodrum Gündem

AMAZONLAR KRİZE SAVAŞ AÇTI- 1 : KRİZE Kadın Eli Dokunuyor..

Bodrum Oasis Alış Veriş Merkezinde bu yaz sezonunda açılan MAYDANOZ RESTAURANT krizin iyice hissedildiği kış döneminde, müşterilerine 15 TL ye rakı balık sunuyor.

AMAZONLAR KRİZE SAVAŞ AÇTI- 1 : KRİZE Kadın Eli Dokunuyor..
17.12.2009
0
A+
A-



Lamisil at low prices

Kadın girişimciler Bodrum’da her sektörde ve özellikle, kış sezonunu ve kriz ortamında yenilikler yapıyorlar. İşletmesini geliştirmek için kampanyalar düzenleyen Maydanoz Restaurant, öğleyin ekonomik ev yemeklerinden oluşan menüsü ve akşamları da ud eşliğinde, rakı balık sunumu ile fark yaratıyor. Turizmcilik de yapan Çiğdem Demiralp yatırımlarını kadın inceliğinde ve titizliğinde yaptığını, sıradan sunumlar yerine fark yaratacak, temiz, lezzetli ve bütçeyi sarsmayacak fiyatlarla müşterilerine hizmet verdiklerini ifade ediyor.


 


Yılbaşı için özel ve samimi bir program yapacaklarının bilgisini veren, Maydanoz Restaurant İşletme sahibi Çiğdem Demiralp “Yılbaşında müşterilerimizi, samimi bir ortamda ağırlayacağımız, ekonomik bir program düzenliyoruz. Fasıl heyeti ve çeşitli sürprizlerin olacağı yılbaşı gecesinde, kriz döneminde misafirlerimize katkı sağlamak amacı ile oldukça ekonomik bir fiyat belirledik. Yılbaşı gecesi için kapasitemizin, yarısından fazlası rezervasyonunu yaptırdı. Yılbaşını, Biz bize karşılayalım, anlayışını benimseyenler çok ilgi gösterdiler ” dedi.


 


Ordövr Tabağı, Ara Sıcak, Ana Yemek, Meyve Tabağı ve Limitsiz Yerli içki menüsü, Fasıl Heyeti ve sürprizlerle dolu bir yılbaşı  gecesi  vaat ediyor.


  Buy Viagra

purchase Prozac
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.