Bodrum Gündem

AMAZONLAR KRİZE SAVAŞ AÇTI- 2 : KRİZE Kadın Eli Dokunuyor..

Krize inat, Ece Kuru Temizleme 4 getir 3 öde kampanyası başlattı.

AMAZONLAR KRİZE SAVAŞ AÇTI- 2 : KRİZE Kadın Eli Dokunuyor..
17.12.2009
0
A+
A-

Bodrum’un tanınmış işletmelerinden Ece Kuru Temizleme kriz döneminde müşterilerine destek verebilmek için “4 getir 3 öde” kampanyasını başlattı.


 


Ece Kuru Temizleme müşterilerinin 10 yıldır verdiği destek ve katkılarına “4 getir 3 öde” kampanyası ile teşekkür ediyor. Kriz döneminde bütçelerine bir katkı olacağını belirten işletme sahibi Emel Akın “Bu güne kadar gelmemizde müşterilerimizin katkıları çok büyüktür. Bu nedenle, krizin etkilerinin yoğunlaştığı kış sezonunda Bodrum’luların bütçelerine bir katkıda biz yapmak istedik. Hem 10. yılımız nedeni ile hem de durgun kış döneminde aile ekonomisine bir katkı sağlamaktan dolayı mutluyuz” dedi.


 


buy Levitra Bodrum işletmelerinin eskiyemediği bir dönemde on yıldır işletmesini geliştirerek büyüten, teknolojiyi takip eden nadir işletmelerden biri olan Ece Kuru Temizleme, Yarımada’nın Kuru Temizleme sektöründeki ilk işletmelerinden. Takım elbiseden, hassas kumaşlı değerli gece elbiselerine, yorgan, battaniye, perde gibi tüm ürünlerin kuru temizlemesi, yıkanması hatta söküklerin tamir edilmesine kadar komple hizmet anlayışını müşterilerine sunuyor.


  Colchicine without prescription


Daha önceki reklam kampanyalarında, çevre, ormanlar, insan temalarını işleyen sosyal reklamlar ile mesajlar veren işletme, sektörün gelişmesi içinde Ticaret Odası, Bosiad, Kadın Girişimciler gibi sivil toplum örgütlerinde de çalışmakta katkılar sağlamaktadır.


  buy brand Kamagra


Emel Akın, işletme olarak, Bodrum ekonomisine ve sosyal yaşamına her zaman katkı koymaya devam edeceklerini kaydetti. Ece Kuru Temizleme İşletme sahibi Emel Akın, “Ticari çalışmalarımız yanında da çok önemsediğimiz, sosyal çalışmalarımızı da sürdüreceğiz, farklılığımızı iyi hizmet ve müşteri memnuniyeti ile göstereceğiz” mesajını verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.