Bodrum Gündem

TUI, MAGIC LIFEI SATMAK İÇİN GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Almanyada yayımlanan FVW dergisine konuşan TUIden Horst Baier, farklı yatırımcılarla görüştüklerini bildirdi.

TUI, MAGIC LIFEI SATMAK İÇİN GÖRÜŞMELERE BAŞLADI
17.12.2009
0
A+
A-

Geçtiğimiz aylarda, bünyesindeki otellerin mülkiyetini bırakıp işletmecilik yapacağını açıklayan TUI, bu planını gerçekleştirmek üzere harekete geçti. Bünyesindeki otel ve gemileri elden çıkararak 500 milyon avro gelir elde etmeyi hedefleyen TUI yönetiminin, önemli club otel zinciri Magic Life için de düğmeye basarak taliplilerle görüşmelere başladığı belirtiliyor.

Magic Life satılsa da TUI programlarında yer alacak
Almanya’da yayımlanan sektör dergisi FVW’nin internet sitesinde yer alan habere göre, TUI yöneticilerinden Horst Baier farklı yatırımcılarla görüştüklerini söyledi. TUI’nin Magic Life’ı satmak için kimlerle görüştüğü hakkında bilgi verilmezken, satış gerçekleşse bile Magic Life’ın TUI programlarında yer almaya devam edeceği ifade ediliyor.


Strattera without prescription TUI’nin Magic Life’ın yanısıra diğer otel yatırımları ve kruvaziyer gemileri için de alıcı aradığı ve bu yönde girişimlerde bulunduğu belirtiliyor.


TUI bünyesinde; Riu, Grupotel, Robinson, Iberotel, Grecotel, Club Magic Life, Sol Y Mar, Jaz, Dorfhotel, aQi ve TUI Hotel olmak üzere 11 otel markası bulunuyor.


TUI’nin Avrupa merkez yönetimi yeniden Hannover’e alınacak
Öte yandan, 2007’de İngiltere’de First Choice birleşmesi sonrasında merkezini Londra’ya taşıyan ve Londra Borsası’na kayıtlı bir işletme olarak işletilmeye başlanan TUI’nin, Avrupa merkez satışları için grubun merkezini de yeniden Almanya Hannover’e almayı planladığı ifade ediliyor.


TUI Yönetim Kurulu Başkanı Michael Frenzel’in aylar önce hiç olmazsa merkez Avrupa satışları için grubun merkezini yeniden Almanya Hannover’e almak istediği, küresel ekonomik kriz ve gemi taşımacılığı şirketi Hapag-Lloyd’da yaşanan iflas üzerine bu planlarını ertelediği belirtiliyor. FVW’nin haberine göre, Frenzel bu planını hayat geçirmek üzere yeniden harekete geçmiş bulunuyor. buy Plavix online cheap Nolvadex  

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.