Bodrum Gündem

İşçi ve Belediye El Ele..

Bodrum Belediyesi ile Türk-İşe bağlı Belediye-İş Muğla Şubesi arasında 325 işçiyi için toplu iş sözleşmesi kalabalık bir katılımla imzalandı.

İşçi ve Belediye El Ele..
25.12.2009
0
A+
A-

BODRUM GÜNDEM/Fatih BOZOĞLU



Bodrum Belediyesi meydanda düzenlenen imza töreninde, davullar ve zurnalar eşliğinde, tam bir dayanışma ve mutabakat ile imzalandı.

İmza töreninde, Belediye-İş Muğla Şube Başkanı Hasan Aşkın, gazetecilere yaptığı açıklamada, sözleşmenin belediye bünyesinde çalışan 325 işçiyi kapsadığını ifade etti. Sözleşmenin işçilerin lehine olduğunu belirten, Aşkın, şöyle konuştu: ′′3 yılı kapsayan sözleşmenin ilk yılında işçilerin günlük yevmiyelerine +7 TL, ikinci yılında +8 TL ve üçüncü yılında ise +9 TL zam yapılıyor. Yüzdeye vurulduğunda ise ilk yıl yüzde 25, ikinci yıl yaklaşık yüzde 35 üçünü yıl ise yaklaşık yüzde 40′ı buluyor. Bu işçilerin lehine olan sözleşmeyi imzalayan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon′a teşekkür ediyorum.′′  buy Strattera 40 mg


  Retin-A online


Mehmet Kocadon ise konuşmasında amaçlarının Bodrum′u yaşanabilir bir hale getirmek olduğunu ifade etti. Her zaman işçinin yanında olduğunu belirten, Kocadon, ′′Umut ediyorum ki tüm belediyeler işçileriyle böyle el ele tutuşur. İşçilerimiz Bodrum′da yaşanan fırtınada zarar gören yerleri kısa sürede eski haline getirdiler. Hepsine teşekkür ediyorum′′ diye konuştu.


Kocadon ile Aşkın arasında sözleşme imzalandı. İmza sonrası Başkan Kocadon, Sendika Başkanı Aşkan ve işçiler zeybek oynadılar. purchase Viagra online

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.