Bodrum Gündem

BOSİAD 2009 FAALİYETLERİNİ DEĞERLENDİRDİ..

Bodrum Sanayici İş adamları Derneği BOSİAD 2009 yılının son toplantısını Bodrum sanat evinde yaptı.

BOSİAD 2009 FAALİYETLERİNİ DEĞERLENDİRDİ..
04.01.2010
0
A+
A-

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Bodrum’da faaliyetleri, projeleri ve etkinlikleri ile kendinden söz ettiren, iş dünyasında ve sosyal yaşamda önemli bir sivil toplum örgütü olan BOSİAD 2009 Faaliyetlerinin değerlendirildiği, 2009 son yönetim kurulu toplantısını Yönetim Kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirdi. Toplantı başlamadan önce önümüzdeki aylarda yapılacak olan Şoförler Odası seçimlerinde aday olan Aytekin Çanakçı’yı konuk ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Özellikle Başkan Ahmet Karataş’ın “Sivil Toplum Örgütleri ve Meslek Odalarının siyasi bir misyonu olmaması ve söz konusu bu örgütlerin partiler üstü ve kucaklayıcı olması gerekir” uyarısı, gelecek Esnaf Odası ve Şoförler Odası seçimlerine bir mesaj niteliği taşıyordu.Çanakçı şoför esnafının sorunlarını ve çözüm önerilerini, BOSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karataş ve üyelerle paylaştı. Seçildiği takdirde, seçimlerden sonra da kendileriyle bu iletişimi korumak istediğini söyledi.


 


Aralık ayı ve 2009 yılsonu toplantısında BOSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karataş “Bodrum Sanayici ve İş adamları derneği olarak 2009 yılının son toplantısını arkadaşlarımızla ve yönetim kurulu üyelerimizle yapmış oluyoruz. Özellikle bu toplantıda aramıza yeni gelen üyelerin kabulü, son çıkardığımız bültenimizin tanıtımı ve 2009′un Ocak ayından itibaren tüm yıl gerçekleştirmiş olduğumuz faaliyetlerin genel bir değerlendirmesini yapıyoruz. Geçtiğimiz yıl neler, yaptık neler yapamadık, 2010 yılında neler yapabiliriz, dernek olarak hedeflerimiz stratejilerimiz nelerdir bunları konuşacağız.” açıklamasını yaptı.


order misoprostol  


Yeni üyelerin başvurularının değerlendirildiği ve üyeliğinin kabulü için oylandığı toplantı, 2009 faaliyet raporunun sunulması ile başlandı. Geçtiğimiz hafta gündemden düşmeyen “ecrimisil” konusunda Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Aydınlıoğlu, brifing verdi. 2010 yılı için hayata geçirilmesi için hazırlanan projelerin bazıları ana başlıkları ile görevli üyeler tarafından sunumu yapıldı. buy Viagra online


 


Aytekin Çanakçı, BOSİAD’a Hedeflerini Anlattı… treating acne


BOSİAD toplantısına katılarak, kendini, ekibini ve projelerini anlatan Aytekin Çanakçı gazetecilere kısa bir açıklamada bulundu. Çanakçı ziyareti ile ilgili olarak şunları söyledi. “Öncelikle bizi buraya davet eden, Bosiad Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karataş′a ve değerli yönetim kurulu üyelerine teşekkür etmek istiyorum. Otomobilciler ve Şöförler Odasının, şoför esnafının sorunlarını dinledikleri için ve bizlere öncelik tanıdıkları için teşekkür etmek istiyorum. Özellikle bu tarz dernek ve kişilerle seçimlerden sonra da sorunlarımızın çözümlerine yardım için bu şekilde, hatta daha fazla iletişim içinde bulunmak istiyorum. Hep birlikte, iletişim içinde ufkumuzu genişleterek ilerleyeceğimize inanıyorum. Tüm Bodrumluların ve şoför esnafımızın 2010 yılını kutlar, başarı, sağlık ve mutluluklar dilerim. Ezilen şoför esnafımızın da 2010 yılında çok para kazanmasını temenni ediyorum.” dedi.




Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.