Bodrum Gündem

Başkan Kocadon: Kurallara Uymak Şartı İle, EVET..

Belediye Başkanı Mehmet Kocadonun açıklamasında, yeni turizm seçeneklerinden biri olan GOLF TURİZMİ için kurallara uyulması halinde faydalı olduğu görüşüne yer verdi.

Başkan Kocadon: Kurallara Uymak Şartı İle, EVET..
10.01.2010
0
A+
A-

Bodrum Belediye Meclisinin en tartışmalı gündem maddesi olan “06.01.2009 tarih ve 2009/12 sayılı Meclis Kararı′na istinaden, ilçemiz, Kumköy, Armutlu, Süpürgelik, Düşelge, Kocagöl, Kanlıgöl Mevkililerinde mülkiyeti Elitkent Emlak Pazarlama inş. San. İç ve Dış Tic. Ltd. Şti.’ne ait gayrimenkullerin İmar Planı teklifinin yeniden görüşülmesi” konusunda İmar plan tadilatı önerisiyle, Çamlık Köyü′nde bulunan ve Regnum İnşaat Firması′na ait 1450 dönümlük ormanlık alan içinde golf tesisi yanında, konutlar, otel, sosyal tesisler, parkurlar yapılması öngörülüyor. Tadilat yapılması durumunda golf tesisi ve yaklaşık 1000 konutun yapılacağı bir alanın imara açılması s order Indocin online öz konusu.


Golf sahası projesinin Ocak ayı Bodrum Belediye meclis kararında ertelenmesi yönünde alınan kararda Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un açıklaması şu şekilde; “Kuralları biz koyarsak ve golf yatırımı yapacak olanlar da bu kurallara uyarsa, golfun Bodrum Yarımadası’na faydalı olacağına inanıyorum. Çünkü biz şartlarımızı açık ve net olarak belirttik. Golf adı altında hiçbir zaman yapılaşmaya müsaade etmeyeceğimizi söyledik. Bunun dışında özellikle yer altı sularımızı kullandırmayacağımızı da söyledim kendilerine. Bunların tedbirlerini aldığınız sürece ve yaptığınız çimlerde kimyasalların yer altı sularımıza ve bitki örtümüze zarar vermeyecek şekilde olması şartıyla ben bu işe varım dedim. 3 dönüme bir ev gelecek şekilde plan düzenlemesini de yaptık. Zaten 100 binlik planlarda da bildiğiniz gibi burası golf alanı olarak ayrılmış. Bir yasal hakta elde etmişler. Biz yatırımcının önünü açmak, Bodrum’un kış turizmini canlandırmak, esnafımızın cebine para sokmayı hedefliyoruz. Onun için biz çevreye zarar vermemek şartıyla golf turizmine sıcak bakıyoruz.


 


 


 


 


 


 


 


 


Xenical 120 mg

 


Buy Viagra Canada  


 


 


 


 


 


 


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.