Bodrum Gündem

12 AY TURİZM İÇİN BODTO dan BÜYÜK ADIM …

BODRUM İlk Milli Maçına Hazırlanıyor…
Bodrum ilk defa Milli Takımımıza ev sahipliği yapıyor. Türkiye ve Polonya 17 Yaş Altı Milli Takımları, 26 ve 28 Ocak 2010 tarihlerinde Yahşi Kazar Futbol sahalarında 2 ayrı hazırlık maçı oynayacak.

12 AY TURİZM İÇİN BODTO dan BÜYÜK ADIM …
22.01.2010
0
A+
A-

 


Tüm halka açık olup, girişlerin ücretsiz olacağı karşılaşmalar Bodrum’da kış sezonuna hareket kazandırmak açısından önemli bir başlangıç olacak. Geleceğin yıldızları, 22 Ocak’ta Bodrum’a gelerek, Turgutreis’te Aegean Dream Otel’de konaklayacak ve antrenmanlarını Yahşi’de gerçekleştirecek. 17 Yaş Altı Milli Takımımız 28 Ocak Perşembe, Polonya U17 Milli Takımı ise 30 Ocak Cumartesi günü ülkesine dönecek. 


Tadalafil online  


buy Zithromax

Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon konu ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı; “Bodrum Ticaret Odası tarafından, turizm sezonunu 12 aya yaymak için alternatif turizm olanakları araştırıldığında, profesyonel sporcuların antrenman ve eğitim gibi faaliyetleri için yaptıkları seyahatlerin büyük bir hızla gelişen, olağanüstü fırsatlarla dolu bir pazar olduğu görülmüştür. Bodrum’un ikliminin ise profesyonel futbol takımlarının devre arası kampları için çok uygun olduğu görülmüştür. Bu saptamalar sonucunda “Futbol Kampları” projesi hazırlanarak ilk adım bu karşılaşmalarla atılmış olacaktır.” buy Accutane

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.