Bodrum Gündem

BU DA BENİM AİLEM Nurol Kültür Merkezinde Sahneleniyor…

Tiyatrokare Yönetmen Nedim SABANın sahneye koyduğu;
Başrollerini METİN SEREZLİ VE SUNA KESKİNin paylaştığı BU DA BENİM AİLEM adlı komediyle EGE Bölgesi Turnesi kapsamında bu gece Bodrumda sahnelenecek….

BU DA BENİM AİLEM Nurol Kültür Merkezinde Sahneleniyor…
22.01.2010
0
A+
A-

22 Ocak akşamı saat 20.30 da oynanacak oyunun biletleri


D&R,HIZMA Hediyelik,

Emre Optik

BAB-I ALİ KİTABEVİ

Ç.Y.D.D. Ofisi ve

üyelerinden sağlanabilir. Vermox without prescription

 

 

Bu Da Benim Ailem
Clonidine without prescription
18 yıldır perdelerini dünya repertuarının en önemli oyunları ve Türk Tiyatrosu′nun en seçkin sanatçılarıyla açan Nedim Saban’ın sahibi olduğu Tiyatrokare,bu kez de ‘BU DA BENİM AİLEM’ adlı bir aile komedisi ile tiyatro seyircisinin karşısına çıktı. Geçtiğimiz sezon büyük ilgiyle seyredilen oyun, yeni sezonda tekrar seyircilerini bekliyor. Metin Serezli, Suna Keskin, Oya İnci, Hülya Karakaş, Soydan Soydaş, ve Sinemis Candemir’ in rol aldığı oyunda iki saat boyunca eğlence ve bol kahkaha garanti ediliyor. 

Ünlü Alman yazarlar Sandberg & Firger’in yazdığı, Hale Kuntay’ın Türkçe’ye çevirdiği ve Nedim Saban’ın uyarlayarak sahneye koyduğu oyunda, yıpranmış, uzun bir evliliğin sürprizli bir biçimde dalgalanması anlatılıyor. Şu günlerde tiyatro sahnelerimizde eşine pek fazla rastlanmayan tipik bir aile komedisi olan oyunda, evlilik mekanizması en masum biçimde mercek altına alınıyor. 

OYUNUN KONUSU: 
Eşinden çok evine düşkün olan Süeda (Suna Keskin) , doktor olan oğlu Tuğrul’ u (Soydan Soydaş) evlendirme telaşına düşmüştür. İş adamı eşinin (Metin Serezli) , karşı çıkmasına rağmen, apartmana yeni taşınan komşularını, oğluna bir gelin adayı bulabilmek için evine davet eder. Ancak genç doktorun ilgisini, gelin adayı olarak düşünülen Aybike (Sinemis Candemir) ′den çok, genç kızın hayat dolu annesi (Oya İnci) çeker. Selim ve Süeda Soy çiftinin evliliği sarsılır. Olaylar son derece eğlenceli ve çarpıcı bir biçimde akar, gider. Seyircisine iki saat boyunca eğlenceyi ve bol kahkahayı garanti eden oyunun  Accutane price finali ise herkes için sürpriz olacaktır. 
Karakaş, Yunus Günçe, Sinemis Candemir gibi tiyatro ve televizyon dünyasının sevilen isimlerinin yer aldığı oyunda, yıpranmış, uzun bir evliliğin sürprizli bir biçimde dalgalanması anlatılıyor.


Tarih :22.01.2010  

Saat:20:30 

Yer:Oasis Nurol Belediye Kültür  Merkezi 
Fiyat:25 TL 
Oyuncular: METİN SEREZLİ,SUNA KESKİN,OYA İNCİ,SİNEMİS CANDEMİR,SOYDAN SOYDAŞ,HÜLYA KARAKAŞ 
Yönetmen: NEDİM SABAN 

Notlar: 6 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üzeri bilete tabidir,Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır. 
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.