Bodrum Gündem

GÜMBET GELECEĞE YATIRIM YAPIYOR..

Bu kış yoğun olan yağışlar nedeni ile su baskınları halkı canından bezdirdi. Köklü çözüm bulunması için Gümbet bölgesindeki alt yapı çalışmaları hızla devam ediyor.

GÜMBET GELECEĞE YATIRIM YAPIYOR..
23.01.2010
0
A+
A-

Gümbet′te Bulunan Kanlı Dere′de Çalışmalar Devam Ediyor. Artık yağmurlarda yaşanan sorunlar olmayak. Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen yağmur suyu kanal çalışmaları Gümbet′te bulunan Kanlı Dere’de devam ediyor. order Cytotec


Geçtiğimiz günlerde tamamlanan Sadi Irmak Caddesi üzerindeki yağmur suyu kanal çalışmasının tamamlanmasıyla, Gümbet′te bulunan ve Albay Kemal Topal Sokak, Mr. Hadi Sokak ve Fettah Sokak hattından geçen Kanlı Dere′de de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.Bodrum’da aşırı yağmurlar sonucu oluşan su taşkınlarının ardından, Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Özsert denetiminde Kanlı Dere olarak bilinen ve 1 kilometre uzunluğundaki hat üzerindeki çalışmalar yaz sezonuna kadar sürecek.


Yapılan altyapı çalışmaları sırasında bölgedeki bazı esnafın çalışmalara karşı çıktığı öğrenildi. Planların daha önceki dönemlerde hazırlandığı, bu dönemde uygulanmaya başladığı, köklü çözüm için bu çalışmaların devam etmesi gerektiği bildirildi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon çalışmalar ile ilgili olarak “Bu çalışmalar halkımızın ayağına yağmur suyu değdirmeden altyapımızı Bodrum adına yakışır bir kalite seviyesine getirip; ayrıca 12 ay turizmine fayda sağlayacağını düşündüğümüz için yapıyoruz. Bildiğiniz gibi Bodrum’da altyapı sorunu yıllardan beri var olan bir problem. Amacımız bu durumu çözüp, halkımıza ve Bodrum’a gelen konuklarımıza en iyi hizmeti vermektir. Bodrum’da bildiğiniz gibi tüm ilçemizde hummalı bir çalışma başlattık. Bu çalışmalarda özveriyle çalışan personelimize teşekkür ederim. Yağan şiddetli yağışlarda ne yazık ki hali hazırdaki altyapımız, su baskınlarını önleyemiyor. Hedefimiz bunları yok edip yağan yağmur sularının vatandaşlarımızın evlerine ve işyerlerine zarar vermemesi için elimizden geleni yapmak. Bu konuyla ilgili Gümbet’te de Aliyen deresi ve Kanlı Dere olarak bilinen derelerde ıslah çalışmalarımız hızla devam etmektedir” dedi.


 


Hamam Sokak Sakinleri Alt Yapı Çalışmalarından Memnun. buy Nexium Xenical 120 mg


Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün başlattığı Hamam Sokak’taki çalışmalar da devam ediyor. Bodrum Belediyesi ekiplerinin sürdürdüğü çalışmalarda sokağın elektrik kabloları, telefon hatları yeraltına çekiliyor, böylece modern bir altyapı oluşturuluyor. Ayrıca şiddetli yağışlarda su baskınlarını önlemek amacıyla Neyzen Tevfik Caddesi ile birlikte Hamam Sokağın yağmur suyu drenaj çalışmaları, şubat ayının 15’inde bitirilmesi planlanıyor. Sokağın altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte yaya ve araç yolunun yeniden düzenlenmesi yapılıp halkın kullanımına açılacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.