Bodrum Gündem

BODRUM CHP DE YENİ DÖNEM

14 Şubat Pazar günü yapılan CHP Bodrum İlçe Olağan Kongresinde iki aday yarıştı. Mevcut Başkan Dr. Kerim Cangır a karşı üstünlük sağlayan Durmuş Ali Öztürk ve ekibi yönetime seçildi.

BODRUM CHP DE YENİ DÖNEM
15.02.2010
0
A+
A-


Parti delege ve üyelerinin çok büyük ilgi gösterdiği kongrenin divan başkanlığını Muğla Milletvekili ve MYK Üyesi Fevzi Topuz yaptı.
Muğla Milletvekilleri Gürol Ergin ve Ali Arslan, Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Tufan Doğu, İl Başkanı Süleyman Soylu, Çevre İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İlçe ve Belde Başkan ve yöneticileriyle İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyelerinin katıldığı kongreye Genel Başkan Deniz Baykal da mesaj gönderdi.
İlçe Başkanı Dr. Kerim Cangır’ ın açış konuşmasının ardından gündemin diğer maddelerine geçildi.
Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu çalışma raporlarının okunarak ibra edilmesinin ardından Milletvekilleri ve diğer konuklar konuşmalarını yaptılar.
Bu arada görevden alınan eski ilçe başkanı Duran Öztürk’ le divan başkanı Fevzi Topuz arasında yaşanan polemik ortamı biraz gerdiyse de özellikle de eski ilçe başkanlarından Yarımada Gazetesi sahibi eğitimci Hüseyin Anıl’ ın coşkulu ve ilgi çeken konuşması ortamı yeniden yumuşattı.
“Ben 40 yıllık siyasi yaşamım boyunca muhalif sol duruşumla bu partiye karşılıksız emek vermiş, demokrat, aydın kişiliğiyle siyaset yapmış bir devrimciyim. Bu partide artık atama yönetimlerden ve atanmış adaylardan kurtulma zamanı gelmiştir. Muğla gibi bir ile kontenjan koymak bu ilde yaşayan parti emekçilerine yapılmış en büyük haksızlıktır.


Bundan sonra CHP de her kademede adayların mutlaka ön seçim yoluyla ve tabanın özgür iradesiyle oluşturulmasından yanayız. Aksi halde CHP nin iktidar şansı yoktur. Bu ilde bu kadar birikimli, deneyimli, yetkin kadrolar varken dışarıdan ithal aday istemiyoruz.” Sözleri salonda büyük alkış alan Hüseyin Anıl, öğretici konuşmasıyla parti delegelerinin takdirini kazandı.
Başkan adayları yaptıkları konuşmalarda hem projelerini, hem de yönetici adaylarını kongre delegelerine tanıttılar.
Daha sonra yapılan seçimler sonucunda Durmuş Ali Öztürk İlçe Başkanlığına seçildi.
Yeni yönetim şu isimlerden oluştu:
Fuat Acar, Önder Batmaz, Kübra Ünveren, Selçuk Haşar, Oğuz Karabağlı, Hüseyin Özten, Erdoğan Mermer, Nurten Çakıcı Bıçak, Banuhan Keten, Ali Özkoca, Dursun Ali Uğurlu, Mazhar Karakaya, Habibe Aras Keser, Eyup Gözütok.
Seçim sonucunda yeni başkan Durmuş Ali Öztürk’ ü ilk tebrik eden eski başkan Kerim Cangır oldu.
Büyük bir olgunluk içinde geçen ve CHP ye yaraşır bir ortamda yapılan kongre sonucu oluşan yönetim kurulu ilk toplantısında görev bölümü yapacak. buy vardenfil


order Albendazole Strattera No Prescription  

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.