Bodrum Gündem

KALİTELİ HİZMET ve YEREL DEĞERLER..

15.02.2010
0
A+
A-

Her işte olduğu gibi, turizm ve tanıtım için en önemli somut eylemlerle olacaktır. En somut eylem ise kalite ve yerel değerlere sahip çıkmakla olacaktır.

Yapmalıyız, etmeliyiz, yapacağım, edeceğim gibi ucu açık politik söylemler, artık prim yapmadığı anlaşılmıştır. Planlar, projeler yapılacaktır elbette. Fotoğrafın tamamını görmek, eksik olan parçaların bütünü bozduğunu unutmadan, eksik parçaları tamamlamak gerekiyor.


 


Yaşadığımız çağ, teknoloji ve hız çağıdır. O nedenle bürokrasi hazretlerine teslim olmak yada birilerinin bir şeyler yapmasını bekleyerek “hele biri yapsın da, sonra bizde düşünürüz” anlayışının yerine, her birey, işletme, kurum kendi yapabileceklerini yapmalıdır. Yapılan o küçük şeyler birleştiğinde, bir dev olduğunu göreceğiz. Bütününe baktığımızda da ne kadar faydalı, ne kadar önemli ve ne kadar verimli bir iş çıktığını göreceğiz.


 


Kalite ve yerel değerleri bir araya getirerek bir sunum yaptığınızda ortaya çok güzel bir sonuç çıkabileceğinin somut örneğini, Bodrum’da bir otel gerçekleştirdi. Bodrum Gündem’de her işletmeye örnek teşkil eden, bu haberini yayınlamıştık. Ulusal basında da yer aldı bu özel ve önemli haber.


  Disulfiram online


Haberi okuduğunuzda ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.


 


pharmacyincity.com LONDRA- Bodrum′da hizmet sunan beş yıldızlı Kempinski Hotel Barbaros Bay, dünya gezi eğilimlerini belirleyen Conde Nast Traveller dergisinin 12.500 otel arasından seçtiği ilk 25 otelin arsına girdi.
Londra”da düzenlenen törende otele Avrupa ve Yakın Doğu”nun en beğenilen SPA”sı ve dünyanın en iyi 25 SPA”sı ödülleri verildi.
Kempinski Hotel Barbaros Bay, Bodrum”a 11 kilometre uzaklıktaki Yalı beldesinde yer alıyor.
İngilizlerin ünlü turizm ve seyahat dergisi Conda Nast Traveller′ın müşteri, rehber ve acenta memnuniyetine yönelik olarak düzenlediği anket ve derginin editörlerinin gerçekleştirdiği incelemelerin sonunda ödülü hak etti.
Ödülün mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Genel Müdür William Latour “Dünyanın 170 ülkesinde turizmde kaliteyi ön planda tutan önemli bir yayın tarafından iki ödüle birden layık görülmek bizleri onurlandırdı. Bu ödülü Bodrum ve Türk turizmi adına aldık.” dedi.


 


Avrupa ve Yakın Doğu”nun en beğenilen SPA”sı ve dünyanın en iyi 25 SPA”sı ödülleri ve Bodrum konusunda, Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, Genel Müdürü William Latour ile bir röportaj yaptık. Haberde de söylediği gibi “Bu ödülü Bodrum ve Türk turizmi adına aldık.” dedi. Bodrum ve Bodrum turizmi için çok önemli olan bu ödülü kalite ve yerel değerlere sahip çıkarak aldıklarını da ifade etti. Nasıl başardıklarını, neler yaptıklarını önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağız.


 


Bodrum için çok önemli ve değerli olan tanıtım başarısı var. Avrupa başta, dünyanın birçok ülkesinde en çok satan ve birkaç dilde de yayın yapan referans bir dergi Conde Nast Traveller tarafından 12 bin 500 otel arasından seçilen ilk 25 otel arasına Bodrum’dan bir otelin girmesinin, Bodrum tanıtımındaki olumlu etkisini düşünebiliyor musunuz?


 


Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum ve Genel Müdürü William Latour için birkaç nokta çok önemli. Doğal olarak sahip oldukları Bodrum markası, mükemmel hizmet ve kalite.


Özellikle, doğal olarak sahip oldukları Bodrum yerel değerlerine sahip çıkarak üzerine kalite ve mükemmel hizmeti koyduklarında, müşteri memnuniyeti, tanınmışlık, güven ekonomik kazanç ve bir turizm işletmesinin hedeflediği her şey kendiliğinden geliyor. 


 


Lakin bir sorun var.


 


Yakın zamanda Yalıçiftlik tarafına gitmişseniz, yolların çukurları, çamuru, bekleyen altyapı kazılarını görmüşsünüzdür. Görmediyseniz eğer bilin. Aracınızı 15 km. hızla bile süremediğiniz bir yoldan, referans olan iki büyük ödülü Bodrum’a getirmiş bir oteli tercih eden turistin aklından neler geçer? Nasıl bir önyargı oluşur kafasında Bodrum’la ilgili?


Bodrum’un beklediği, özlediği kalitede turistleri getiren ve dünyanın 12 bin 500 oteli arasında ilk 25’e girmiş bu otelin yolları böyle mi olmalı?


 


 

buy albuterol online

 


 


 

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.