Bodrum Gündem

Demek ki Olabiliyormuş…

Konacıkta, görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak amacıyla Atatürk Bulvarında Bodrum Mimarisine uygun Yerinde Yenileme ve İyileştirme çalışmaları yapılıyor.

Demek ki Olabiliyormuş…
29.03.2010
0
A+
A-

Bodrum’un yıldızı parlayan ve aynı zamanda diğer belediyeler tarafından da örnek alınan Konacık Belediyesi; belde sınırları içerisinde görüntü kirliliği yaratan bina ön cephe ve yol güzergâhlarında devam eden “Yerinde Yenileme ve İyileştirme” çalışmalarının yanı sıra düzgün bir kentsel gelişimin sağlanması için karayolu güzergâhında, imara aykırı ve kaçak binaların yıkım çalışmaları da hızla devam ediyor. buy Accutane buy isotretinoin online


Yarımada genelinde bir ilk olarak yapımına başlanan ve Bodrum Mimarisi’ne uygun düzenlemeler ile yapılan “Yerinde Yenileme ve İyileştirme” çalışmaları kapsamında; Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan işyerlerinin ön cephe kaplamaları, modern isim tabelaları, çevre düzenlemesi ile peyzaj çalışmaları, aydınlatma sistemleri ve kaldırım taşı döşemeleri yapılmaktadır. Yapılan tüm bu çalışmaların, tek tip düzen halinde olmasına özen gösteriliyor.

order misoprostol
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.