Bodrum Gündem

ABD Savaş Gemisi Protesto Edilemeden Bodrumdan Ayrıldı..

ABD savaş gemisi Bodrum Limanını Yurttaş İnisiyatifinin basın açıklaması yapacağı saatten 1 saat önce Bodrumdan ayrıldı.

ABD Savaş Gemisi Protesto Edilemeden Bodrumdan Ayrıldı..
06.04.2010
0
A+
A-

buy Ventolin online

Bunun üzerine Bodrum Yurttaş İnisiyatifi 4 kişiden oluşan delegasyonla Gemi Yanaşma İskelesi girişinde basın açıklaması yaptı. Açılamayı yapan sözcü Karahan “USS John L. Hall isimli gemi ile ülkeye yaşatılan utancı gözler önüne sermek üzere ve bu utanca fiili müdahalede bulunmak üzere buradayız. Dün gecede meşalelerimiz ve ülkeye sahip çıkma onurumuzla burada idik. Yankee’ye olan haklı tepkimiz yasa dışı görülerek engel olunmak istendi. Bu tepkimiz dahi gemideki katil sürüsünün keyfini kaçırmaya yetti. Eğlence buraya kadar Coni! dedik ve Rock partilerini sonlandırmak zorunda kaldılar.”


purchase Fluconazole treatment of mania  


KAPIYA KANLI ATLET ASTILAR


Basın açıklamasının ardından Karahan çıkardığı kanlı bir atleti basın mensuplarına göstererek “Bu kanlı atlet Ortadoğu ve dünyanın diğer bölgelerinde ABD tarafından zulme uğramış, katledilmiş halkları sembolize ediyor. Bu atleti ABD askerinin giriş çıkış yaptığı utanç kapısına asıyoruz” diyerek liman giriş kapısına astı. Karahan yine liman görevlileri tarafından ABD savaş gemisi tarafından denize dökülen atığın temizlenme çalışmalarını göstererek “ABD askerleri mavi denizimize pisliğini bıraktı ve gitti. İşbirlikçileri de temizliyor” dedi. Liman kapısına asılan kanlı atletin görevliler tarafından saatlerce kaldırılmaması dikkatleri çekti.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.