Bodrum Gündem

KOCADON un İCRAATIN İÇİNDEN SUNUMU BEĞENİLDİ..

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, göreve gelişinin 1.senesinde, yapmış oluğu icraatları, yaklaşık 700 kişinin katıldığı bir toplantıda Bodrum halkı ile paylaştı.

KOCADON un İCRAATIN İÇİNDEN SUNUMU BEĞENİLDİ..
06.04.2010
0
A+
A-

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem buy Premarin


Bodrum Belediyesinin bir yıllık icraatları hazırlanan bir slayt gösterisi ile sunuldu. Katılımın çok yüksek olduğu sunumda, Nurol Kültür Merkezi salonu merdivenler ve fuaye alanı dahil doluydu. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un eşi Hülya Kocadon ile katıldığı toplantıya, CHP İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk, AKP İlçe Başkanı Yılmaz Algül, Eski Bodrum Parlamenteri Musa Gökbel, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Turgay, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire, Deniz Ticaret Odası Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Halil Özyurt, BODTO Meclis Başkanı Hüseyin Nail Sağat, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Danacı, Gazeteci Yazar Can Pulak çeşitli sivil toplum kurumlarının başkanları ve üyeleri ve Bodrum halkı sunumu dikkatle izlediler. Slayt gösterisi sonunda kürsüye gelen Kocadon bir yıl içinde yaptıkları icraatleri özetlerken “Bütün bu yapılanlar ekip işidir. Bizim ekibimiz uyumlu ve çalışkan bir ekip olmuştur. Geçmiş dönemlerde olmayan önemli bir noktayı bu ekip yakalamıştır, oda uyum ve birliktir. Meclis toplantılarımızda alınan kararların yüzde 97 si oybirliği ile alınmıştır. Bu bile tek başına büyük bir başarıdır. Herkes kaygı duymuştu meclis çoğunluğunun muhalefetten olması nedeni ile ama kaygılar sona ermiştir. Belediye meclisi uyum içinde çalışmaktadır” dedi. Konuşmasının sonunda CHP Meclis üyelerini de sahneye davet ederek sunumu bitirdi.

İcraatların anlatımdan sonra kokteyl düzenlenerek katılanlara ikramlarda bulunuldu.


Toplantı sonunda katılanlar ile yaptığımız ropörtajlarda görüşler farklı farklı olmasına karşın sunumun başarılı olduğu görüşünde birleşildi. Sunumu ve Belediye icraatları ile ilgili görüşlerini sorduğumuz isimler, görüşlerini şu şekilde dile getirdiler;


AKP Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül :


Çok iyi bir sunum yapılmış etkili ve güzel olmuş. Ancak bazı noktalar tam olarak anlaşılması ve anlatılması gerekir. Bodrum İçme Suyu ve Torba Kavşağı ile ilgili olarak söyledikleri önemli, eğer belediye olarak biz yapıyoruz diyerek sahipleniyorlarsa yanlış yapılıyor demektir. Zira o projeler hükümetimizin projeleridir. Belediye birinci yılında bizde yaptıkları hizmetleri ve yapacaklarını takip ediyoruz edeceğiz de. Şu an iyi gibi görünüyor, gelecekte ne olur onu hep birlikte göreceğiz.

methotrexate no prescription

CHP İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk;


Şovunu iyi yapan bir belediye başkanı izledik. O fotoğraflara batkınızda, böyle bir icraat gösterisi olmaz. Bu icraat falan değil, bu sadece bir şov. Ama taktir ediyorum şovunu çok iyi hazırlamış ve çok iyi de sundu. Şunu da eklemek istiyorum daha önceki demeçlerimde de söylediğim gibi Bodrum için yapılacak her iyi hizmetin destekçisi olacağız ama takipçisi de olacağız. Cumhuriyet Halk Partisi olarak ve CHP meclis üyelerimiz ile birlikte Bodrum için çalışmaya ve yapılacak her iyi projede var olacağız. Meclis üyelerimiz bu şovun bir parçası olmak zorunda değillerdi, nezaket gösterip sahneye çıktılar. Onlar çalışmaları ile namuslu ve bilgili kişilikleri ile yaptıklarını her zaman gösteriyorlar.


Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon ;


Mutluluk veren şudur, hepimizin bildiği gibi Türkiye’de genellikle yapılacak projeler anlatılır, ama belediye başkanı yaptıklarını sunmuş, bir çeşit hesap vermiş. Bu nedenle Ticaret Odası başkanı olarak hoşuma gitti. Çünkü yapılan iyi hizmetler ve projeler dönüp dolaşıp Bodrum ekonomisine katkı sağlayacak, Bodrum esnafına ve işadamlarına yarayacaktır. Bodrum’da kalite konusunda sıkıntılar baş göstermeye başlamıştı. Bununla ilgili çalışmalar meyvelerini vermeye başladı ve kalite artmaya başlıyor. Belediye çalışmaları sonucu, Bodrum’un kendine özgün, kaliteli, para harcayan kaliteli turistleri bekleyen bir vizyona sahip olmaya başladı. Bu nedenle memnuniyetimi ve tebriklerimi sunarım, hem belediye başkanına hem de meclis üyelerine. Anadolu’daki marka şehirlere bakın, Kayseri, Gaziantep, Denizli, Manisa belediyeler ve sivil toplum kuruluşları, Ticaret Odaları, Sanayi Odaları, Valilik ve Kaymakamlıklar ortak ve uyumlu çalışırlar, bu uyumlu çalışmanın sonucunda bu şehirler gelişmiş ve marka olmuşlardır. Daha önceki yıllarda bu birliktelik konusunda biraz sıkıntı vardı, bundan sonra bu uyum sağlanmış durumda bundan sonrasında da çok daha iyi olacaktır.


CHP Eski İlçe Başkanı Duran Öztürk ;


Bir yılda yaptığı faaliyetleri halka sunmak anlamında bir gelenek olması anlamında önemli bir toplantıdır. Bunu bir başlangıç olarak kabul ediyorum. Bundan sonra bu gelenek sürmeli ve belediye başkanları halka bilgi vermelidir. Yalnız şunu söylemek istiyorum, hayat dinamik bir yapıdır, projeler zamanında ve yerinde yapılmadığında bir çok mağduriyet meydana gelir. Örneğin hükümetin Bodrum’a getirdiği su projesi takdir edilmesi gereken bir projedir, ancak planlama yanlışlığı Bodrum Yarımadası bir şantiye görünümündedir. Bu süreç içerisinde esnaflık yapanlar hükümetin bu zamanlaması yanlış projesinden esnafın mağdur olmasına neden olmuştur. Bu nedenle de turizme büyük bir sekte vurmuştur. Belediye başkanı ve meclis üyelerine başarılar diliyorum.


Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire;


Ben öncelikle Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve ekibini kutluyorum. Gerçekten bir yıl içinde değişime imza attılar. Önümüzdeki bu süreçte de bu projelerin hayata geçireceklerini 2014 yılına kadar da Bodrum’un değişeceğini herkes görecek. Kendilerini kutluyorum, çalışmaları gerçekten üst düzeyde. Büyük bir şevk ve azimle devam edeceklerine inanıyorum.


Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Halil Özyurt ;


Bodrum Belediyesi turizm sektörü açısından bakıldığında başarılı bir dönem geçirmiştir. Yaptıkları projeler Bodrum turizmine katkı sağlayacağını düşünüyorum. Kentin görünümü, alt yapısı ve tanıtımı için yaptığı çalışmalar ile bizleri desteklemektedir. Çalışmalarından memnunuz, gelecek dönemlerde Bodrum turizmi bu yapılanların sonuçlarını görecektir düşüncesindeyim.


Deniz Ticaret Odası Başkanı Gündüz Nalbantoğlu;


Kalabalıktan dolayı içeriye giremedim ama fotoğraf sergisine baktığımda belli bir icraat görünmekte. Çalışmaların belli bir miktarının turizm sezonuna sarkması kötü ama bu iş başka türlü de olamaz. Bir yerden başlamak gerekiyor, sabretmek gerekiyor. Biraz rahatsız olacak insanlar ama öteki türlü hiçbir şey yapılamayacak. Hangisi seçilmeli sizce? Hiçbir şey yapmamaktansa, insanların rahatsız olmalarını göze alıp bir şeyler yapmak daha iyidir.


Yarımada Gazetesi Sahibi Hüseyin Anıl ;


purchase Sildenafil

Çok etkili bir sunum hazırlamışlar. Yaptığı çalışmalarında Bodrum için yararlı çalışmalar olduğunu ve uyum içinde çalıştıklarını görüyoruz. Bodrum için yapılan iyi projelerin her zaman arkasında olacağız, hata gördüğümüzde de uyarıp karşısında duracağız. İyi projeleri basın olarak destekliyoruz desteklemeye de devam ederiz. Gerektiğinde muhalefetimizde yaparız ama.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.