Bodrum Gündem

Bodrum Turizm Derneği Kuruldu

Bodrum Turizm Derneği Kuruldu
23.12.2013
0
A+
A-

Bodrum’da turizm sektörünün gözü ve kulağı olma hedefleyen Bodrum Turizm Derneği (BOTUD) tanıtım kokteylini 21 Aralık Cumartesi gecesi Bodrum Trafo’da gerçekleştirdi.

Bodrum Gündem Haber/21 Aralık 2013

Bodrum Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen kokteyle Bodrum’un tanınmış simaları bir araya geldi. Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran, Mazlum Ağan, Hülya Aşkın, Beyler Koca, CHP eski ilçe Başkanı Duran Öztürk, CHP Konacık Belde Başkanı Halil Karahan, Deniz Ticaret Odası yönetim kurulu üyesi Arif SONY DSCYılmaz, DSP Bodrum ilçe Başkanı Ferudun Katar, CHP Muğla eski İl genel meclis başkanı Zeki Köylü, Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire, AKP’yi temsilen Şükrü Gözütok,  Bodrum Kültür Sanat Topluluğu Nemci Cavlı, Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ergun Saçar, Özel Bodrum Hastanesi Kurumsal İlişkiler Sorumlusu Feride Aynur Karayaka ile çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

Açılış konuşmasında BOTUD’un Bodrum’a hayırlı olmasını söyleyen Mehmet Tosun  Yönetim Kuruluna başarılar diledi. Bodrum Turizm Derneği kurucu Başkanı Aytül Derici Bodrum turizminin daha uzun aylara çıkmasını temennisinde bulunarak. Bodrum’u BOTUD çatısı altında birlik ve beraberliğe davet ederek, Cevat Şakir’in Merhaba’sıyla selamladı.  

BOTUD Başkan Yardımcısı Ayhan Karahan ise Bodrum’un sadece deniz, güneş ve barlardan ibaret olmadığını Bodrum’un değerleri olduğunu kaydeden Karahan “Biz Bodrum’u uluslar arası platformlarda Heredot’uyla, Cevat Şakir’iyle, Neyzen Tevfik’i ile tanıtacağız. Her şey dahil sistemin Bodrum’a zararlarını biliyoruz. Bodrum’da kazanılanın, Bodrum’da kalmalı anlayışını sürdüreceğiz” diye konuştu.

Kokteylde ayrıca Bodrum’a yeni farklı bir renk katacak olan 3 tekerlekli reklam bisikletleri de tanıtıldı. Bisikletlerin arkasına yerleştirilen 1 metreye, 1,5 metrelik panolarla tanıtım yapacak olan bisikletler çevreye duyarlı, ve gürültüsüz oluşlarıyla dikkat çekti.

BODRUM TURİZM DERNEĞİ YÖNETİM KURULU

Aytül Derici (Başkan)

Ayhan Karahan (Başkan Yrd. )

Yeşim Altan (Sekreter)

Ömer Özberk

Berrin Ak

Melih Sevgener

Güven Şahindaş

.

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. ayla gürpınar dedi ki:

    Daha önce facebook sayfamda paylaştığım yorumum aşağıdadır.
    Farklı siyasi görüşteki kişleri bir araya getiren Bodrum Turizm Derneğini kutluyor ve başarılar diliyorum.
    Söz konusu Bodrum ve Bodrum’un geleceği olunca bu birlikteliği görmek çok ümit verici.
    Ancak bu kurulan yeni dernek çok ciddi bir görevi de üstlenmiş görülüyor.
    Sadece deniz ve güzel hava turizmi değil, kültür ve tarihi turizmi de hedeflediklerini söylüyorlar ki, ben de çok önemsiyorum.
    O zaman bu dernekten özellikle bir ricam olacaktır, lütfen beni bağışlasınlar ama içten temennimdir.
    Mevcut sanayi sitesinin altındaki tarihin ( hipedrom..) ortaya çıkarılabilmesi için çalışma yapacaklar mıdır!… bilmiyorum ama öyle olmasını temenni ediyorum.
    Torba’ya 2. bir sanayi sitesi kurulacağına göre, ( her türlü mülkiyet sorunlarına rağmen…) burası gerçek tarihi değeri ile birlikte topluma bırakılmalıdır.
    Bu da, bu değerli derneğin yapacağı en önemli projelerden biri olabilir.