Bodrum Gündem

Cindoruk Bodrum Gazetecileri ile Buluştu..

Cindoruk; Turizm, tarımı asla ötelemesin, dışlamasın. Tarımsız turizm olmaz. İki sektörde, bu bölgeler için birbirinin tamamlayıcısıdır.

Cindoruk Bodrum Gazetecileri ile Buluştu..
10.05.2010
0
A+
A-

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Demokrat Partisi(DP) Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, Bodrum’un yerel ve ulusal gazete temsilcileri ile kahvaltıda buluştu. Bodrum, Muğla, Ege ve Türkiye gündemini oluşturan birçok konuda sohbet edilen kahvaltıda Cindoruk, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile ilgili çirkin olayın asla kabul edilemez olduğunu vurgulayarak temiz siyaset yapılması gerektiğini keydetti. 1950 li yıllarda da Adnan Menderes ile ilgili basında çıkan özel yaşam haberlerinin başta İsmet Paşa ve diğer partililer tarafından kınandığını da ifade eden Cindoruk “Bu tür olayların gündeme gelmesi hem siyasete, hem de basına zarar verir. Bu şekilde gazetecilikte siyasette yapılmaz.” dedi.


Bodrum Dedaman otel′de düzenlenen kahvaltıya çok sayıda gazeteci ve Demokrat Parti Bodrum temsilcileri katıldı. Mandalina ve zeytin üretimi konusunda bölgenin iyileştirilmesi gerektiğini söyleyen Cindoruk Bodrum’da bir üniversitenin kurulmasının gerektiğini ve Bodrum’a ve Bodrum ekonomisine büyük katkı sağlayacağını sözlerine ekledi.



DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk′uk Bodrum gazetecilerne düzenlediği kahvaltıda Bodrum′un yerel sorunları, yapılan hizmetler, hükümetin yapması gereken projeler ve Türkiye gündeminde yer alan Anayasa değişikliği, Turizm politikası, Tarım politikası ile ilgili konularda görüşlerini dile getirdi.
cheap Nolvadex


buy Clonidine  
Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Cindoruk, bir gazetecinin sorduğu Karadeniz′in markalaşmış ürünü olan fındık ile ilgili ne tür çalışmalar yapıyorsunuz sorusuna “Giresun ve Trabzon′da fındık üreticisi tüccarın eline kalmış Devlet alım yapmıyor. Biz Fisko Birliği tekrar ekonomiye kazandıracağız ve üreticinin daha iyi duruma gelmesini sağlayacağız” dedi. Propranolol 40mg


Türkiye′de son dönemde et fiyatlarındaki artış ve Hayvancılıkla ilgili çalışmalar hakkında bilgi veren Cindoruk şunları söyledi. “Hayvancılıkla ilgili yaklaşık 10 senedir bütün muhalefet partileri eleştiri yaptılar. Et balık kurumunun kapatılmasından sonra çıkan boşluk eti alıp satan celep dediğimiz kesimin elinde kalıyor. Hayvancılık tarım bu hükümet gereken tedbirleri almış et fiyatları dahil. Dış ticarete önem vermiş. Bizim büyük hayvan potansiyelimiz var özellikle Doğu Anadolu’da teröründe büyük etkisi var. Bizden evvelki parti söylerken mangalda kül bırakmıyordu. Israrla hayvancılığın geliştiğini söylüyordu. Şimdi fiyatlar yükselince bu sefer mangalda et kalmadı. Fiyatlar yüksek olduğu için vatandaş artık mangalda et değil tavuk yapıyor.”


 


Cumartesi günü yapılan mitingi başarılı bulan DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, İlçe başkanı Beyler Koca ve emeği geçenleri tebrik ettiğini sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.