Bodrum Gündem

SİGORTANIN MAGAZİNİ NASIL OLUR…

10.05.2010
0
A+
A-

Geçtiğimiz haftalar sigorta sektörü için bir toplantı ve organizasyon maratonu gibi geçti. Hergün bir basın toplantısı, neredeyse her gece de bir davet oldu.

Anadolu Sigorta 85′inci yılını kutladı.AEGON bir basın toplantısı yaptı ve Avrupa′dan gazetecileri ağırladı. Mapfre Genel Sigorta sektör için çok önemli bir adım olarak gördüğüm “Acentelerin portföy mülkiyet hakkı” ile ilgili bir açıklama yaptı. Aksigorta 50 yılını görkemli bir toplantı ile kutladı. Ergoİsviçre′de yoluna artık “ERGO” olarak devam etme kararını açıkladı. Yapı Kredi Sigorta′da geleneksel Afife Jale Tiyatro ödülleri için bir davet düzenledi. Sigorta Brokerleri Derneği′nin düzenlediği yeni Doğal Afet Sigortaları Yasası ile ilgili panel çok ilgi gösterilmemesine rağmen içerik itibariyle mükemmeldi. Güneş Sigorta′nın “Güneş Ekonomi Buluşmaları”nın sonuncusu bu kez İstanbul′da yapıldı.


Görüldüğü gibi bir gazeteci için oldukça yoğun bir tempoydu. Bu toplantılar ile ilgili haberleri gazetelerden takip etmişsinizdir. 80′li yıllarda Ses ve Hayat Dergileri′nde çalışmış biri olarak biraz bu toplantıların perde arkasını, magazinini, ilginç notlarını sizlerle paylaşmak istiyorum.


AEGON′un basın toplantısı alışılmışın dışında Boğaziçi′nin eşsiz mekanlarından biri olan Sait Halim Paşa Yalısında yapıldı. Yurtdışından gelen konuklar için ise oldukça etkileyiciydi. Toplantı sonrası AEGON üst düzey yöneticileri ve gazeteciler, yalıya yanaşan bir tekne ile bir boğaz gezisi yaptılar. Bu arada uzun zamandır basın ile bir araya gelmeyen AEGON Genel Müdürü Uğur Tozşekerli ile karşılaşma fırsatımız oldu. “Uzun zamandır görünmemenizin sebebi nedir” şeklindeki soruma  Uğur Bey ” Can Bey sizlerde biliyorsunuz ben pek basının karşısına çıkmayı sevmiyorum, yoksa bir şeyim yok merak etmeyin” dedi.


cheap Lasix Aksigorta 50 Yaşında…


Aksigorta 50′nci yaşını sabah Sabancı Holding′de basın toplantısı, akşam ise Hilton′da bir davet ile kutladı. Akşamki davet oldukça görkemliydi. Toplantıya acenteler, brokerler, çalışanlar ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı. Davete Sabancı Ailesi tam kadro olarak katıldığını gördük. Türkan Sabancı, Güler Sabancı dahil neredeyse bütün aile oradaydı. Sabancı Holding CEO′su Ahmet Dördüncü açılış konuşmasını yaptı. Aksigorta Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Akbaş ise davetlilere 50 yıl ile ilgili bilgiler verdi.. Davete katılan hanımlar beyler oldukça şıktı. Genel Müdür Uğur Gülen çağrıldığında sahneye koşarak çıkması davetlilerin gözünden kaçmadı. Toplantıların organizasyonunu başından sonuna kontrol eden Genel Müdür Yardımcısı Zerrin Ekşioğlu ise şık elbisesiyle davetlilerin ilgi odağı oldu. Zerrin hanım, diğer genel müdür yardımcıları, Çetin Kolukısa ve Ali Doğdu ile birlikte davetlilerle tek tek ilgilendi. Davetin kırmızı hakim dekoru oldukça şıktı. Gösteri bölümünde yurtdışından gelen bir grup izleyenlere keyfili anlar yaşattı. “Güven ve Risk” konulu sanatçılarımızın çalışmaları ve kendileri davetlilere tanıtıldı. Davet, Sabancı ailesi ve kültürüne yakışır bir şıklıkla gerçekleşmiş oldu.


Artık sadece “ERGO” diyebileceğiz…


Ergoİsviçre, artık Ergo olarak yoluna devam edecek. Bu lansman hem bir basın toplantısı, hem de akşam bir davet ile gerçekleştirilmiş oldu. Lütfi Kırdar Kongre Salonu çok şık bir geceye daha tanıklık etti. Yurdun dört bir tarafından gelen acenteler, brokerler ve çalışanlar davete katıldılar. Davetin olduğu salon oldukça güzel hazırlandığını belirtmem gerekiyor. Ne kadar güzel derseniz ? Bu hazırlığı Cem Hakko yapmış desem, ne kadar şık olabileceğini tahmin edebilirsiniz. ERGO Sigorta CEO′su Akın Kozanoğlu kokteyl sırasında bir garsonun yanlışlıkla kendisine çarpması nedeniyle üç tane bardağı kırarak üzerindeki nazarı attığını notlarımdan size aktarmış olayım. ERGO Sigorta Genel Müdürü Dr. Thomas Baron, ERGO Emeklilik Genel Müdürü Recep Akkaya ERGO Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Didem Karabuda davetlilerle yakından ilgilendiler. ERGO Sigorta İcra Kurulu Üyesi Sedef Korkmaz ise kıyafeti ve şık kolyesi ile dikkat çekti. Geceye ERGO reklamlarında oynayan Şansal Büyüka ve Saba Tümer′de katıldılar. Sonrasında ise sahneye çıkan Gülben Ergen davetlilere unutulmayacak bir müzik ziyafeti çekti. Şarkı aralarında ise davete katılan acentelerin eşleri ile cep telefonlarından konuşarak geceye renk kattı. Davetin diğer bir renkli siması ise yılların sigortacısı David Kohen′di. David bey yaşına rağmen müthiş bir performans göstererek salondaki tüm kadınlarla dans etmeyi başardı. Hatta erkek acenteler ancak başlarına peçeteleri bağlayıp David Beyin yanına gelebildiler! Allah kendisine uzun ömür versin…


order diflucan Vallahi ne söyleyeyim, magazin yazmak çok daha zormuş. Ben yine de iyi bildiğimden vazgeçmeyim bundan sonra…

Retin-A online
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.