Bodrum Gündem

Muğla Milletvekilleri CHP Kurultayı Değerlendirdi…

Muğla Milletvekilleri Fevzi Topuz, Prof.Dr.Gürol Ergin ve Dr. Ali Aslan yaptığımız telefon görüşmelerinde kurultay sonuçlarını değerlendirdiler.

Muğla Milletvekilleri CHP Kurultayı Değerlendirdi…
26.05.2010
0
A+
A-

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Kurultayı değerlendirebilir misiniz?


buy Plavix Fevzi Topuz : Bu kurultayın en önemli tarafı, çok yüksek bir enerji yakalanmasıdır. Türkiye’nin talep ettiği ve Türkiye’nin tamamına pozitif bir etki yapan bir rüzgar ile Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Genel Başkanlığa seçildi. Yarın seçilecek olan Parti Meclisi ile bu süreç tamamlanacak ve altı doldurularak hareket edilirse, başarıyı yakalayarak iktidar olacağız. Bu süreç ve enerji için emeği geçen herkesi kutluyor ve teşekkür ediyorum. Türkiye ve Muğla’ya hayırlı olmasını temenni ediyorum.


 


******


 


Bu gün ekranlarda en çok sizi gördük her yerdeydiniz dinamik ve mutlu görünüyordunuz. Kurultayı değerlendirebilir misiniz?


Dr. Ali Arslan : Bu kurultay halk hareketi gibi kurultay oldu. Türk halkının istediği değişim ve güç Kılıçdaroğlu ile gerçekleşiyor. Artık iktidar olunacak. CHP önemli kurultaylarından birisi oldu. 1973 Ecevit’in Genel Başkan olduğu kurultay gibi bu kurultayda iktidara gelişin göstergesi gibiydi 33. Kurultayın önemi, zor bir dönemde yapılması ve başarı ile sonuçlandırılmasıdır. Bir çözüm kurultayı olarak CHP’yi iktidara taşıyacak.


 


buy Lithium ******


Natrexone order  


Ankara CHP Kurultayı heyecan ve coşku içinde geçiyor sizin değerlendirmelerini alabilir miyiz?


Prof Dr.Gürol Ergin : Ankara’da bir müthiş hava var, müthiş bir sevgi seli var. İnsanlarda sanki sevdiklerine kavuşma duygusu var. Hani karın altından kardelenler çıkar ya, aynı o şekilde kardelen çiçekleri çıkıyor sanki. Bunları görmenin yaşamanın coşkusu var. Bu bizi çok mutlu ediyor. Çok duygusal anlar yaşıyoruz. Sanıyorum 30 seneyi aşkın süredir, Cumhuriyet Halk Partililer bu duyguları yaşayamamıştık. O bakımdan çok mutluyuz. İnşallah yarın Parti Mecliside ona göre şekillenir. Bizim Muğla’dan da Milletvekili arkadaşlarımızda inşallah Parti Meclisinde yer alırlar. Bu beni ayrıca mutlu eder.


Bodrum Gündem : Bu iktidara yürüyüş anlamına mı geliyor?


Hayır, hayır. Bu iktidara yürüyüş değil İktidara koşmak anlamına geliyor. En önemlisi de Rahmetli Ecevit’in adı ile Rahşan Ecevit, Ecevit sevdalılarını Cumhuriyet Halk Partisine çağırdı. Bu çok önemliydi. Bu bana göre manevi anlamda, küskünlerin hepsinin gelişinden daha farklı bir anlam taşıyordu ve bu bizi çok mutlu etti doğrusu. Elbette CHP’ye şu yada bu nedenle küsüp gitmiş olanlar vardır. Bu arkadaşlardan gelmek isteyenler, partiye yararlı olacaklar kabul edilecektir. Ama açık konuşmak gerekirse, Cumhuriyet Halk Partisinden olumlu kabul edemeyeceğimiz şekilde ayrılıp gidenlerinde tekrar geri dönmesi düşünülemez. Ancak haksızlığa uğrayıpta gitmiş olanlara her zaman partimizin kapıları açıktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.