Bodrum Gündem

Umut Oran CHP Kurultayı Değerlendirmesi..

Bodrum Gündem Gazetesi yazarı Umut Oran CHP Kurultayını değerlendirdi. Umut Oranda Kılıçdaroğlu gibi Başbakana Recep Bey diye hitap etti.

Umut Oran CHP Kurultayı Değerlendirmesi..
26.05.2010
0
A+
A-

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem buy Ventolin no prescription


CHP Kurultayını değerlendirebilir misiniz?


 


Umut Oran : Son 15 gün Cumhuriyet Halk Partisi çok büyük bir imtihana girişti. Bu imtihan aslında Türkiye’nin geleceğinin imtihanıydı. Cumhuriyet Halk Partisi bir anlamda demokratik, sosyal, hukuk devletinin ve bunun son kalesi olan Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve genel başkanına yapılan bir komplo vardı. Kurultaya iki hafta kala yapılmış olması Cumhuriyet Halk Partisi açısından büyük bir tehditti. Bu süreçten bölünerek, parçalanarak çıkabilirdi. Cumhuriyet Halk Partisi bu imtihanı Türkiye ve Türkiye’nin geleceği adına çok başarılı bir şekilde gerçekletirdi. Önce Genel Başkan Deniz Baykal çok hızlı bir şekilde bu konuyu değerlendirerek, onurlu bir davranışta bulundu. Akabinde örgüt Genel Başkanının arkasında durdu. Deniz Baykal dönmeyeceğini ifade etti. Bunun üzerine de Kemal bey aday olarak çıktı ve bütün parti yönetimi, örgütü bu süreçte Kemal beyin arkasında durarak, bu gün 15 gün önceki tehdidi fırsat haline dönüştürdü. Bu fırsatı iyi okumak lazım. Bu fırsatın içerisinde Türkiye’nin  geleceği ile ilgili olumlu bir değişim söz konusu. Yeni bir iktidar söz konusu. Bu fırsatın içerisinde bir umut söz konusu, halkın umudu söz konusu. İktidar olmayı başaracak ve bu umudu gerçekleştirecek olan da Cumhuriyet Halk Partisi ve örgütüdür. Sonderece sağduyulu, aklı selim, ortak akıl, özveri, dayanışma birlik, beraberlik içerisinde bu korkunç komployu, bu tehdidi fırsata çevirerek Türkiye’nin önünü açıyorlar.


how to buy Plavix

Bana göre Recep bey bundan sonra korksun. Recep bey bundan sonra çok düşünsün. Recep beyin işi çok zor. Recep beye güle güle, Kemal beye de hoş geldin diyecektir Türkiye. Order Retin-A

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.