Bodrum Gündem

Eroğlu: Gürültü yapan eğlence yerleri Turistler istyor bahanesine sığınmasın

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, bu işletme sahiplerine seslenerek turistleri istiyor bahanesine sığınmalarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Eroğlu: Gürültü yapan eğlence yerleri Turistler istyor bahanesine sığınmasın
07.06.2010
0
A+
A-

where to buy levonorgestrel

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, çevresel gürültünün önlenmesine yönelik yönetmeliğin resmileştiğini hatırlatarak, eğlence yerlerini bir kez daha uyardı.
Bakan Eroğlu hafta sonunda Konya’da katıldığı bir toplantıda yaptığı konuşmada
order Albendazole online
“Açık alanda yüksek sesle müzik yayını yaparak vatandaşları rahatsız eden işyerlerini gerekli hallerde temelli kapatacağız. Bu yerler kıyı şeridindeki tatil yerlerinde de olsa tavrımız aynı olacak” dedi.

Eroğlu konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Gecenin 02.30′unda gürültüden dolayı cebime şikâyet mesajları geliyor. Başta İstanbul′da Boğaz′daki işletmeler olmak üzere kıyı şeridi de dahil her türlü işletmede gece saat 23.59′dan sonra açık havada yüksek seste müzik yayını yapmasına izin vermeyeceğiz. ′Turistler istiyor′ bahanesine de kimse sığınmasın. Turistler geceleri dinlenmek istiyor. Bu konuda kararlıyız. Milletin sağlığı için kuralları çiğneyenlere 15 bin liradan başlayarak ceza yazacağız. Tüm bunlara rağmen devam edenlerin ruhsatlarını kalıcı şekilde iptal edeceğiz.”

Paris örneği iddiaları yalanlıyor buy Combivent
Paris′i her yıl 76 milyon turistin gezdiği halde 24.00′ten itibaren açık havada yüksek sesle müzik yayını yapılmadığını belirten Eroğlu, “Turistler kaçar diyenler, gitsinler Paris′e baksınlar. Eğlenceler gece yarısından sonra kapalı mekânlarda yapılıyor. Herkes önlemini buna göre alsın” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.