Bodrum Gündem

MHP Turgutreisde Coşkulu Açılış..

Milliyetçi Hareket Partisi Turgutreis Belde Teşkilatı yeni hizmet binası ve Atatürkün Kocatepe kabartma heykeli düzenlenen törenle açıldı.

MHP Turgutreisde Coşkulu Açılış..
07.06.2010
0
A+
A-

MHP Turgutreis Belde Teşkilatı Yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı. Düzenlenen açılış törenine Aydın Nazilli Mehteran Takımı ise damgasını vurdu. Turgutreis Akçaalan Köyü’nde Mehteran takımı yürüyüşü ile başlayan törende, vatandaşlar konvoy halinde belde teşkilatına kadar yürüyüş yaptılar. Yürüyüş esnasında Turgutreisliler konvoya alkışlarla tezahuratta bulundular. Açılış öncesi Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk, vatanımızın için canlarını veren şehitler ve vatan için yaralanan gaziler için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu


 


MHP Turgutreis Belde Teşkilatı’nda düzenlenen törene MHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, MHP Muğla İl Genel Meclis Üyesi M. Kazım Öztin, MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran, MHP Bodrum Meclis Üyesi Saliha Oktay ve Emine Bar, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Gündoğan Belediye Başkanı İbrahim Bilgi, Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın, Ortakent- Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, MHP Belde Başkanları ve yaklaşık 1500 vatandaş katıldı.

Viagra Gold no prescription

  buy plan-b


MHP Turgutreis Belde Teşkilatı açılışında MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran, son zamanlarda Turgutreis’de meydana gelen gözaltına alınma olaylarında gözaltına alınanların ailelerine geçmiş olsun dileklerinde bulunarak başladığı konuşmasında; “Amiral Turgutreis’in memleketinde bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Ancak ne yazık ki Turgutreis’te bu şanlı komutana yakışmayacak şekilde kara bulutlar dolaşıyor. Bunun sonucunda ise Turgutreis halkının başı öne eğilmektedir. Bunu engelleyebilecek tek bir çözüm var. O da Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Yarımada’da ki en büyük referanslarımız ise hizmetleri ile herkesin takdirini kazanan Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Gündoğan Belediye Başkanı İbrahim Bilgi, Ortakent- Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz ve Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın’dır” diyerek belediye başkanlarını kürsüye davet ederek hep birlikte ellerini havaya kaldırdılar. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Turgutreis Beldesi’nde kara bulutları dağıtmaya geldiklerini belirterek “ Biz Turgutreis’e kavgaya değil, kucaklaşmaya geliyoruz” dedi. Daha sonra Başaran, Yarımada’da başarılı siyaset hayatı örnek gösterilen ve DP’de bir dönem İl Genel Meclis Üyeliği yapıp DP’den istifa ederek MHP’ye katılan Bedri Akay’ı kürsüye davet etti. Bedri Akay’ın rozetini MHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun taktı.   


 


buy Levitra Daha konuşmasını yapmak için kürsüye çağrılan MHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun; açılış organizasyonunu düzenlemede emeği geçen herkese teşekkür etti. Türkiye’nin her geçen gün daha da vahim bir duruma doğru sürüklendiğini belirten Ergun; “Çıkan olaylar neticesinde ne yazık ki bir kişi hayatını kaybetti. Bütün bunlara rağmen eski Muğla Valisi, tahrik olmasın diye polislere müdahale ettirmedi. Daha da önemlisi asılı olan bayrakları da indirtti. Şimdi soruyorum kendisine, bu emri kendisi mi verdi? Yoksa İçişleri Bakanlığı’nın talimatıyla yapıldı?” diyerek cevap istedi.  

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.