Bodrum Gündem

CHP Gümbetin Sesini Dinliyor…

Son günlerde Gümbet esnafının şikayetlerinin yoğunlaşması nedeni ile CHP Bodrum İlçe Örgütü esnafı dinlemek için ziyarette bulunacak.

CHP Gümbetin Sesini Dinliyor…
11.06.2010
0
A+
A-

Gümbet esnafının dertlerini dinlemek ve çözüm üretmek için CHP Bodrum İlçe Örgütü Cumartesi günü saat 17.00 de Gümbette çeşitli ziyaretlerde bulunacak. Lithium online
Turizm sezonunun başlaması ancak alt yapı çalışmalarında bazı aksamalar ve çeşitli kural değişiklikleri ile ilgili olarak Gümbet esnafı önceki gün alkışlarla protesto eylemi yapmıştı.
CHP İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk yaptığı açıklamada halkın sorunlarını dinlemek için yanlarına gideceklerini söyledi. Durmuş Ali Öztürk şu açıklamayı yaptı “Esnafımızın sorunları gün geçtikçe artıyor. Ticaret ülkenin her yanında olduğu gibi Bodrum′da da sıkıntılı ve esnaf ekonomik sıkıntılar altında ezilmekte. Bu nedenle halkımızı ve esnafımızın sesini dinlemek ve sorunlarını çözüm bulabilmek için onları ziyaret edeceğiz. Biz mücadelemizi ve iktidar koşumuzu halkımızla beraber sokakta yapacağız. Kimse merak etmesin, çok az kaldı. Cumhuriyet Halk Partisi iktidar olduğunda bu sorunları tek tek çözecektir.”

Baclofen without prescription buy Cialis Soft online
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.