Bodrum Gündem

Konacıkta Müzik Zyafeti..

Konacık Belediyesi tarafından 2.Uluslararası Pedasa Kültür, Tarih ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen ücretsiz halk konserinde ünlü ses sanatçısı Kibariye, en güzel şarkılarını Konacıklılar ve tüm Yarımada halkı için söyleyecek.

Konacıkta Müzik Zyafeti..
18.06.2010
0
A+
A-

Konacık Belediyesi ünlü ses sanatçısı Kibariye’yi, Konacıklılar ve tüm Yarımada halkıyla buluşturuyor. Ücretsiz Kibariye Halk Konseri, 19 Haziran saat:21.30’da Konacık Belediyesi Halı Saha Üstü Konser Alanı’nda gerçekleştirilecektir.


 


Ünlü ses sanatçısı Kibariye’yi Konacık ve Yarımada halkı ile buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun şunları söyledi:


“2.Uluslararası Pedasa Tarih, Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Kibariye en güzel şarkılarını ücretsiz olarak vatandaşlarımız için seslendirecek. Daha önce yapmayı planladığımız II. Uluslar arası Pedasa Kültür, Tarih ve Sanat Festivali’ni hain bir saldırı sonucu şehit düşen askerlerimizin anısına iptal etmiştik. Bunun üzerine 19 Haziran Cumartesi Günü Kibariye hanımı Konacık ve tüm Yarımada halkıyla buluşturacağız” diyerek bu müzik ziyafetine başta Konacık halkı olmak üzere tüm Yarımada halkını davet etti.    buy Lasix online

get Diflucan fast delivery professional Viagra
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.