Bodrum Gündem

Uluç Gürkan Bodrumdan Sesleniyor…

Uluç Gürkan Bodrumdan Referanduma Hayır Dedi..Evetin adı varsa, Hayırın tadı var…

Uluç Gürkan Bodrumdan Sesleniyor…
02.08.2010
0
A+
A-

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


diflucan without prescription Nolvadex online DSP Muğla il Başkanlığı ve Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen basın toplantısında DSP Genel Başkan Yardımcısı Uluç Gürkan “Hayır’da Hayır Vardır” diyerek referandumda hayır diyeceklerini Bodrum’dan ilan etti. Kahverengi tişörtü ile rengimizin ne olacağını sizlere gösteriyoruz diyerek espri yapan Gürkan, hayır kampanyası ile ilgili olarak bir fıkra ile Anayasa Değişikliğinin bir kandırmaca olduğunu ve AKP’nin kendine bir Anayasa yapmak istediğini söyledi. Gürkan bazı gazetecilerinde neden evet dediklerini anlayamadığını ifade ederek: “Bizim gazeteci dostumuz arkadaşımız Mehmet Ali Birand AKP’ye hayır, ama bu değişikliklere evet, çünkü demokrasiye gidiyormuşuz diyorlar. Şimdi neresinde hangi demokrasiyi gördüklerini anlamıyorum. Neyse her ne görüyorlarsa onlara bir fıkrayla karşılık vermek istiyorum. Şimdi adamın biri ölmüş fakat günahlarıyla sevapları birbiriyle eşitmiş cennete mi gidecek cehenneme mi melekler karar verememiş demişler ki biz senin hakkında karar veremedik tartıda eşit geliyorsun ne yapacağız, biz sana gösterilim cenneti ve cehennemi seçimini kendin yap. Ne yapalım bu da iyi tabi fırsat göreyim demiş. Cehenneme gitmiş hiç anlatıldığı gibi değil Marilyn Monroe, efendim işte şey Eva Gardner vs.vur patlasın çal oynasın eğlence müthiş hoş bir ortam demiş hiç bize böyle anlatmadılar. Bir de cenneti göreyim demiş. Cennete gitmiş sakin sessiz huzurlu bir ortam böyle müthiş hoş ama ne eğlence var, ne bir şey herkes birbirine bizim rahmetli kurucu Bülent Ecevit gibi “sayın” diye hitap ediyorlar. İşte bu bize dünyada yanlış anlatıldı ben cehenneme gideceğim. Ama cehennemin kapısından girer girmez zebaniler almış o pisliklerin içine ateşe doğru. Ne oluyor demiş,  bana gösterdiğiniz cehennem… o reklamdı demişler. Yani o yargıdaki maddeler dururken diğer her ne varsa hepsi reklam bu reklamların içinde bir tanesi var ki yani çok samimi bir reklam değil yalan bir reklam” dedi.


DSP-CHP Koalisyonu Türkiye’nin önünü açar…


1999 da DSP ile CHP Koalisyonunu kurabilirsek Türkiye’de çok önemli gelişmeler ve değişimler olacaktır. DSP asla CHP’nin oylarına talip değildir. Şu andaki kamuoyu göstergeleri DSP’nin yüzde 4 civarında oy alacağını göstermektedir. Biz CHP’ye oy vermeyen, sol oyları DSP bünyesinde toplayarak koalisyon ortağı olabilirsek eğer Türkiye’nin vizyonu bambaşka olacaktır.” Dedi.


Rahşan Ecevit’e gönderme…. Indocin online


Rahşan Ecevit’in CHP’ye destek vermesi DSP’de kapıların ve yolların açılması anlamına geldiğini ifade ederek; “Söylediklerim Rahşan hanıma bir gönderme değil, ancak bütün Türkiye bilmelidir ki Bülent Ecevit aynı Atatürk gibi, İsmet İnönü gibi kimsenin özel mülkü olamaz. Ecevit’i kimse cebine koyup taşıyarak, yada el çantasına koyup taşıyamaz. O Türkiye’nin ortak mirasıdır” dedi. 


Dokunulmazlıklar sağ partiler ile yapılan koalisyonlar ile çözülemeyeceğini söyleyen Uluç, milletvekili seçilenlerin sonradan nedense bir değişme oluyor ve yan cebimde kalsın diyorlar. Bunu anlamak mümkün olmadığını kaydetti.

DSP Genel Başkan Yardımcısı Uluç Gürkan basın toplantısı sırasında şeker problemi olmasına karşın “Bodrum Mandalina Gazozu”nu da denedi ve çok beğendiğini ifade ederek. “Gerçekten Bodrum’a özel bir tadı ve aroması var emeği geçenleri tebrik etmek gerekir.” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.