Bodrum Gündem

Siyaset elini spordan çekmeli…

Basket okulunun kapanması ile yaz aylarında spor yapmak isteyen gençler başka yönlere dağıldı.

Siyaset elini spordan çekmeli…
08.08.2010
0
A+
A-

buy Retin-A online

      Geçen senenin başarılı genç takımı aylardır antrenman yapmıyor, bunun kime faydası var. Bunun sorumluları birbirlerine güç gösterisi yaparken asıl mağdur durumdakilerin gençler ve onların aileleri olduğunu görmüyor mu?


     Bölgesel lige müracaatlar yapılmaya başlandı, diğer illerdeki basket takımları kuruldu, çalışıyorlar. Yaz tatilinden faydalanarak seneye hazırlanıyorlar. Bodrum’da ise yöneticiler birbirleri ile güç gösterisi yapıp gençlere yazık ediyorlar.


     Bu yıl yeni yönetmeliğe göre basket oyunu çizgileri değişti. Bütün Türkiyedeki salonlarda parkeler sistre edildi, cilalandı ve yeni sistem çigiler çekildi. Bodrum’da daha tık yok. Bunu yapacak ödenek de yok, kadro da. generic Propranolol


     Futbol takımı hakkında söylenenler de utanç verici. Gelecek sene gene 11 kişi ve bir antrenör transfer edip ligi sondan üçüncü bitirmek gibi bir utanç daha mı yaşayacağız? Bu paralara yazık değil mi? Bu sporculara ayıp olmuyor mu? Bu taraftar utanmıyor mu? Naltrexone online


     Bizler bütün kış Bodrumspor adına işletilen otoparklara para verdik, sırf sporcularımıza katkımız olsun diye düşündük. Şimdi Bodrum turist kaynıyor, tam para kazanmanın zamanı, otoparklar bedava. Bizi kullanmaya utanmadınız mı?


     İdealist bir başkan ve yanında popüler olmaya çalışmayan, sadece Bodrum’u ve sporu seven birkaç kişi çıkmazsa Bodrumspor kayyuma devredilecek. Bunun utancını bu işi yönetenler tarih boyunca taşıyacaktır. Bu işe sağ duyulu insanların el koymasının tam zamanıdır.


     Şimdi soruyoruz:



  • Bodrumsporun 700 üyesinden kaç kişi aidatını ödemiş,

  • Kongreye neden sadece 40 kişi gelmiş,

  • 700.000 lira borç nereden kaynaklanmış?

  • Belediyenin sağladığını iddia ettiği 900.000 lira nerede buharlaşmış?

 


     Bodrumsporu belediyeden kurtarmanın tam zamanıdır. Siyaset sporun içinden çekilip gitmezse bu anlaşılmaz çekişme çocuklarımıza zarar vermeye, bazı dar görüşlü siyasetçiler sporcuların üzerinden popüler olmaya çalışmaya devam edecektir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.