Bodrum Gündem

BODRUMDA HAFTANIN GÜNDEMİ…

11.08.2010
0
A+
A-

Bu haftanın gündemini Evet-Evet olarak belirledik.

Bodrum öyle bir haldeki, manşetimizi “Başkent Bodrum” diye attık. Bodrum’un herkes tarafından bu kadar tercih ediliyor olması çok güzel. Lakin biraz da kaygılanmıyor değilim. Bu denli üzerine düşülünce korkuya kapılıp acaba buraya aykırı bir şey yapılır mı demekten kendini alamıyor insan. Yinede herkesin gözbebeği olmak güzel.


Bodrum gündemini oluşturan üç önemli haberimiz var bu hafta. İlki BODTO’nun organize ettiği ve başarılı bir şekilde sonuçlanan “Bodrum’da olduğunuzun farkındayız.” yemeği. İkincisi Sayın Dış işleri bakanı Ahmet Davutoğlu’nun üç Türki meslektaşı ile Bodrum’da buluşması ve üçüncüsü Kissebükü ile ilgili Muğla İl genel Meclisinde 28 kabul ve 11 ret ile komisyon kararının kabul edilmesi. Bu üç haber Bodrum için çok önemli sonuçları göstermektedir. Geçtiğimiz haftalarda Sayın Rahmi Turan ve Mehmet Ali Birand tarafından kaleme alınan Bodrum aleyhindeki yazılardan sonra, Bodrum Ticaret Odası’nın geleneksel yemeği sanki kibar bir cevap niteliği taşımaktaydı. Her ne kadar iki üstadın da kötü niyetleri olmadığı kabul edilse de Bodrum turizmini olumsuz etkileyecektir. Üstelik her ikisi de Bodrum aşığı insanlar.


Sayın Davutoğlu’nun üç mevkidaşı ile Bodrum’da bir zirve yapmış olması Uluslar arası platformda çok yankı bulacaktır düşüncesindeyim. Gerçi basın toplantısında çok özel açıklamalarda bulunmadılar. Türkiye ve Bodrum için hayati önem taşıyan bazı konulara değinilmesini dilerdim. Azeri Dışişleri bakanının Bodrum’da yapılan ve yapılacak olan tesisler ile ilgili soruları sormak isterdim. Fakat gazetecilere sadece 4 soru hakkı verildiği için soramadım. Ne yapalım bir dahaki sefere demek lazım.  


Önemli konulardan bir diğeri olan ve 2. sayımızda dosya olarak yayınladığımız “Kissebükü” ile ilgili gelecek sayılara bir hazırlık yapıyoruz. Her açıdan değerlendirecek ve herkesin aklındaki sorulara yanıtlar bulmaya çalışacağız.yine.



 


Gazetemizin bu sayısında “dönerciler” ile başladığımız mini sektör analizlerini sizlere ilginç gelecek açılardan araştırarak devam edeceğiz. Bu mini sektör analizleri ile biraz güldürüp, birazda düşündürmeyi diliyoruz.

Clonidine Online

  treatment of impotence


erectile dysfunction

İyi haftalar Bodrum….

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.