Bodrum Gündem

Mükemmellik Lüksle Buluştu…

Türkiye tersanelerinde lider olan dizayn botlar ve super yatlar yaratan Vicem Yachts, Kempinski Hotel Barbaros Bayin eşsiz uluslararası pazarlama girişimciliğiyle, 5 yıldızlı bir seyahat imkanı sunuyor…

Mükemmellik Lüksle Buluştu…
15.09.2010
0
A+
A-

Vicem’in modern klasik ahşap yatları, Kempinski Hotel Barbaros Bay’in en ayrıcalıklı misafileri için, Türkiye’nin en heyecan verici mekanı Bodrum’da hizmete girdi.


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Bu heyecan verici işbirliğinin kutlandığı ve aynı zamanda misafirlerin Vicem Yacht’ın Vintage Line serisinin örnek yatları ve de Eylül ayında Cannes Boat Show’da ilk kez dünyaya sunulacak olan yepyeni modelinin tanıtıldığı davet, 28 Ağustos akşamı Kempinski Hotel Barbaros Bay’in marinasında, çok sayıda seçkin davetlinin katılımıyla gerçekleşti. Güliz ve Akın Öngör, Ömer ve Aslıhan Abacı, Cengiz Abazoğlu, Süleyman Toplusoy, Ayfer Toprak ve Cengiz Karavan, Ali Civelek ve Murat Özgörkey gibi cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı.

Purchase Retin-A Where to buy Xenical  

Indocin no prescription Vicem Yachts & Kempinski Hotel Barbaros Bay:
Seçilmiş bir çekim gücü ve tartışmasız lüks…

Türkiye, %13’lük gelişme oranıyla günümüzde dünyada haklı bir yer edinmekle birlikte, İstanbul, Anadolu ve Ege kıyıları gelişen bir ekonominin kalbi ve canlı turistik mekanlardır. Kempinski ve Vicem gibi birbirini çeken bu iki marka kendi ‘cazip lüksleriyle’ sektörde aynı pozisyonu, marka  eşitliğini, farkındalığı ve aynı itibar hedefini paylaşıyor ve seçkin müsafirlere özel bir tatilin zevkini yaşatıyorlar. Kempinski Hotel Barbaros Bay’in seçkin misafirleri, Barbaros Bay’in marinasında iki modern klasik ahşap Vicem yatından birini seçme ayrıcalığına sahip olacaklar ve tarihi efsanelerle  birleştiren Bodrum’un el değmemiş koylarının, sonsuz güneş ışıklarının ve milyonlarca yıldızla süslenen eşsiz gecelerinin tadını çıkarma fırsatı yakalayacaklar.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.