Bodrum Gündem

Bodrum Ticaret Oadasından Üyelere Duyuru…

BODTOdan Üyelerine
BODTO Stratejik Pazarlama Eğitim Semineri ve
Kalite Kavramları ve Yönetim Sistemleri Temel Eğitimi

Bodrum Ticaret Oadasından Üyelere Duyuru…
16.10.2010
0
A+
A-

Bodrum Ticaret Odası, Oda üyesi işletmelerin kurumsal alt yapılarını ve yeni çıkan kanun ve yönetmeliklere uyum sürecini kolaylaştırmak, değişen global trendler doğrultusunda üyelerinin rekabet gücünün yüksek tutulmasını ve yönetici ve çalışanların profesyonel ve mesleki gelişimlerini desteklemek amacıyla 2010 ve 2011 eğitim planları düzenlemiştir. “2010 Eğitim Planı” web sitemizde yayınlanmaktadır.


 


BODTO 2010 Eğitim planı kapsamında Ekim ayında iki eğitim organize edilmiştir.


Stratejik Pazarlama Eğitimi Semineri 26 Ekim 2010 tarihinde saat 09.30’da Marina Vista Otelde konu ile bütünlük sağlamak üzere gerçekleştirilecek 3 eğitimin ilkidir. Eğitim semineri firmaların üst düzey yetkili ve müdürlere yönelik olup 2011 yılında gerçekleştirilecek “Yöneticiler için Pazarlamada Yeni Yaklaşımlar Eğitim Semineri” ve firma satış yetkililerin yönelik “Satış Taktikleri Eğitim Semineri” ile tamamlanacaktır.


 


Stratejik Pazarlama Eğitim Seminerinde; Ürün ve hizmetleri doğru yer ve doğru zamanda, değişen müşteri ve pazar gereksinimlerini göz önüne alarak sürekli stratejik ve taktik geliştirerek, rakiplerinden farklı bir yol izlemek ve yenilik yapmak konuları ele alınacaktır.


 


purchase Disulfiram Kalite Kavramları ve Yönetim Sistemleri Temel Eğitimi 27 Ekim 2010 tarihinde saat 09.30’da Marina Vista Otel’de gerçekleştirilecek olup, Kasım ayında ISO 9001:2008 Dokümantasyon Eğitimi ve Aralık ayında ISO 9001:2008 KYS Standardı İç Denetçi Eğitimi ile ilk ISO 9001:2008 Eğitim etabı tamamlanacaktır.


 


Firmaların kurumsallaşma sürecinde Kalite Yönetim Sistemlerinin benimsenmesi ve uygulanması çok önemli olmakla birlikte Avrupa Birliği uyum süreci gereği hükümet programları ve yeni çıkan yönetmeliklerde şart koşulmaya başlamıştır. Firmaların alt yapılarını bu doğrultuda yeniden yapılandırmaları her gün artan rekabet koşulları altında başarı ve kazançlarını çok etkileyecektir.


Cheap metoclopramide

 


Kalite Kavramları ve Yönetim Sistemleri Temel Eğitiminde her seviyede ki firma çalışanlarına kalite kavramları, standardizasyon, ISO 9001:2008 KYS ve belgelendirme gibi kavramları öğreterek bunları firma içinde kullandıkları ve takım oyununu öğrendikleri takdirde para ve zaman kazanacakları bilincine erişmeleri amaçlanmaktadır.


 


 


Yukarıda bahsedilen her iki eğitimden kişi başı 50.-TL (katılımcı sayısının sınırlı olduğu eğitimlerden) ücret alınacaktır. Kayıtlar başvuru sırasına göre yapılacaktır.

generic Propranolol
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.