Bodrum Gündem

AKP Bodrumda Bayram Kutlaması, Hizmete Devam..

Kurban Bayramının birinci günü AKP Bodrum İlçe Başkanlığında AKP Muğla Milletvekili Mehmet Nilhıdırın da katılımı ile bayramlaşma töreni yapıldı.

AKP Bodrumda Bayram Kutlaması, Hizmete Devam..
19.11.2010
0
A+
A-


 

 

 

AKP Bodrum’da Bayram Kutlaması, Hizmete Devam… Cheap Lamisil

Kurban Bayramı’nın birinci günü AKP Bodrum İlçe Başkanlığı’nda AKP Muğla Milletvekili Mehmet Nilhıdır’ın da katılımı ile bayramlaşma töreni yapıldı. brand Levitra online


purchase Cialis Bodrum Gündem Haber


Kurban Bayramı’nın 1. Günü, Bodrum AKP İlçe Başkanlığı’nda yapılan bayramlaşmaya AKP’ye yeni katılan kadınlar ve çok sayıda partili katıldı. Muğla AKP Milletvekili Mehmet Nilhıdır, AKP İl Başkanı  Gültekin Akça, İlçe Yöneticileri, Eski İlçe Başkanı Macit Gündoğdu ve partililer bayramlaştılar. AKP İlçe Başkanı Yılmaz Algül Rize’de olması nedeni ile bayramlaşmaya katılamadı.


Bayramlaşma sırasında partililere bir konuşma yapan Muğla AKP İl Başkanı ve Muğla AKP Milletvekili Mehmet Nilhıdır, Bodrum’a ve Muğla’ya hizmetlerinin devam edeceğini kaydederek, hükümet tarafından yapılan hizmetleri anlattı. Partililerin sorularını da cevaplayan Nilhıdır sohbeti sırasında kurban kesim sırasında yaşanan olayların medya tarafından abartılarak gösterildiğini, halbuki bu olayların münferit olaylar olduğunu söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.