Bodrum Gündem

Ekonomide Gelinen Nokta..

Gümüşlük beldesi yakınlarındaki Bebeğim isimli gece kulübünde parasını vermeyen patron ile tartışan garson işvereni kurşun yağmuruna tuttu.

Ekonomide Gelinen Nokta..
19.11.2010
0
A+
A-

Ekonomide


Gelinen Nokta…

Parasını vermeyen patronunu kurşun yağmuruna tuttu

buy Plan B online
 

Bodrum Gündem Haber

Gümüşlük beldesi yakınlarındaki Bebeğim isimli gece kulübünde parasını vermeyen patron ile tartışan garson işvereni kurşun yağmuruna tuttu.


Buy Brand Viagra Gümüşlük beldesi order Baclofen   Bebeğim isimli gece kulübünde bu sabaha karşı 04.00 te meydana gelen olayda 32 yaşındaki Orhan Özdemir Kendisine üç aydır maaşını vermeyen 41 yaşındaki işletme sahili Turgay Yardımcı ile tartıştı. Kulübün içerisinde ki tartışma daha sonra dışarıya taştı. Otoparkta tartışmaya devam eden Yardımcı ile Ö. Silahlarını çekerek birbirlerine ateş ettiler. Çatışma anında göğsünden üç bacağından iki kurşunla yaralanan Yardımcı olay yerinde yaşamını yitirirken., iki bacağından yaralanan Ö. Ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma ve polisin geniş güvenlik önlemi aldığı Devlet Hastanesi’ne gelen Yardımcı’nın yakınları sinir krizleri geçirdi. Ö. Jandarmaya verdiği ilk ifadesinde “Yaklaşık 3-4 aylık alacağım vardı, çalıştırıp paramızı vermiyordu, tartıştık ağır küfür ve hakaretler etti, işten kovmaya çalıştı, kovunca paramı hiç vermeyecekti. Önce silahı o çekti ve ayaklarıma ateş etti, bende kendimi korumaya çalıştım, çok üzgünüm” dedi.


Jandarma cinayet ile ilgili soruşturma başlatırken, Yardımcı’nın cesedinin otopsi için İzmir’e gönderildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.