Bodrum Gündem

Bodrumda Yüzme Sporu Yeniden Ayağa Kalkıyor..

Bodrum Spor Kulübünün yüzme branşının kapanmasının ardından, genç sporcular Bodrum Yüzme İhtisas Kulübü bünyesi altında toplanarak çalışmalarına kaldıkları yerden devam ediyor.

Bodrumda Yüzme Sporu Yeniden Ayağa Kalkıyor..
05.12.2010
0
A+
A-


 

 

 

 

 

 

Onur Orhun hedefin Türk Milli Takımına Yüzücü vermek olduğunu açıkladı…

 


Bodrum’da Yüzme Sporu Yeniden Ayağa Kalkıyor…


 


Bodrum Spor Kulübü’nün yüzme branşının kapanmasının ardından, genç sporcular Bodrum Yüzme İhtisas Kulübü bünyesi altında toplanarak çalışmalarına kaldıkları yerden devam ediyor. Buy Cialis Soft


 


 


Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem


2006 yılında Baş Antrenör Onur Orhun tarafından kurulan Bodrum Yüzme İhtisas Kulübü çatısı altında lisanslı sporcular çalışmalarını sürdürüyor. Bodrum Port Cafe’de buluşan Baş Antrenör Onur Orhun, sporcular ve velilileri yeniden bir araya gelmelerini pasta keserek kutladı. Bodrum Spor Kulübü yüzme şubesinin kapanmasıyla aynı antrenörlerle çalışmalarına Bodrum Yüzme Kulübü’nde devam edecek olan sporcular, Bodrum’un Gümbet Mahallesinde bulunan Binnaz Karakaya Spor Salonunda antrenmanlarını sürdürüyor.


 


Baş Antrenör Onur Orhun, şu anda 30 lisanslı sporcuyla yollarına devam ettiklerini ifade ederek “2008 yılında hedefimiz Muğla da ilk üçte yer alabilmekti başardık, 2009’da hedefimiz Ege bölgesinde ilk üçe girebilmekti bunu da başardık, 2010 yılında ise hedefimiz Türkiye’de ilk üçtü, beş sporcumuzla bunu da başardık. Bundan sonraki hedefimiz Türk Milli takımına yüzücü vermek ve Bodrumlu yüzücüleri Uluslar arası kulvarlarda izlemektir. Türkiye’de ilk üçe defalarca giren yüzücülerimiz olmasına rağmen Bodrum’da yüzme sporunun emekleme döneminde olduğunun bilincindeyiz. İleri ki zamanlarda sağlamayı amaçladığımız nokta ise, Bodrum’da yaşayanlara Türkiye’de yüzme eğitiminin en iyisini alabilecekleri bir kulüpleri olduğunu ve bir spor kulübüne üye olmakla başlayan, sporla iç içe hayatı yaşayarak yeni nesillere örnek olunabileceğini duyurmaktır” dedi.


 


Sporcuların velileri çocuklarını sonuna kadar desteklediklerini ifade ederek, yöneticilerden yüzme sporuna daha çok destek vermelerini istediler. Bodrum’un yüzme sporunda ön saflarda yer almasının Bodrum ekonomisine ve tanıtıma da katkı sağlayacağını vurguladılar.


  Where to buy Xenical

Valtrex buy online

 


Bodrum Yüzme İhtisas Kulübüyle irtibata geçmek isteyenler ise;


Atatürk Bulvarı Konacık Çarşısı No 19/5’te bilgi alabilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.