Bodrum Gündem

İncilay Sever: Vicdanımın sesini dinledim ve hayır dedim…

Cumhuriyet Halk Partisinden bu konuda bir tepki ve baskı almadığını ve kararını özgür bir şekilde vicdanının sesini dinleyerek aldığının da altını çizdi.

İncilay Sever: Vicdanımın sesini dinledim ve hayır dedim…
08.12.2010
0
A+
A-


 

 

 

 

 

Gündeme damgasını vuran kadın “İncilay Sever”… Natrexone order
Brand Viagra online

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


İncilay Sever günün en çok konuşulan ismi oldu. Meclis toplantısının ardından Bitez’deki kadınlar ile bir panele katıldı. Kadınlar tarafından desteklendiği ve yanında oldukları ifade edildi. İncilay Sever Bodrum Gündem okurları için konu ile ilgili olarak şunları söyledi “Ret oyumumun gerekçesi olarak bölgede su olmamasını gösteriyorum. Su olmayan yerde zaten yaşamdan söz edilemez. Esasında Bodrum turizmine katkı koyacak yatırıma karşı değilim. Her zaman destekleme taraftarıyım. Ama yegane sorun, benim için su. Küresel ısınmaya giden bir dünyada, suyumuzun azaldığı bir dünyada, biz bunun hesabını, sadece suyun hesabını veremeyiz diye düşünüyorum. Vicdanımın sesini dinledim ve hayır dedim.”

Cumhuriyet Halk Partisi′nden bu konuda bir tepki ve baskı almadığını ve kararını özgür bir şekilde vicdanının sesini dinleyerek aldığının da altını çizdi. Kissebükü’ne hayır, Golfe ise evet denmesi konularının değerlendirmesini istediğimizde ise orada koyun tahrip edilmesi nedeni ile hayır dendiğini söyledi. Meclis toplantısındaki tepkiler içinde; “Farklı iki görüş çarpıştı. Bir çok arkadaş konuya inanmış durumda. O nedenle onu savundular. Ama benim mantığım su olmayan bir yerde bu işin olmasını kabul etmiyor. Kaldı ki deniz suyundan da yararlanılacağı söyleniyor, denizler de bizim. Yoğun tuz oranının geri dönüşümünde denizin de ekolojik dengesini bozacağı göz önünde bulundurulduğunda, olaya nereden bakılırsa bakılsın hayır denilmesi gerekiyor.” order Strattera

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.