Bodrum Gündem

BODRUM BELEDİYESİ ENGELLİLERLE ELELE

Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan 3000 pet şişe kapağına tekerlekli sandalye projesi yaşıyor ve bu proje ilk sandalyelerini dağıttı.

BODRUM BELEDİYESİ ENGELLİLERLE ELELE
15.12.2010
0
A+
A-

 


 


 


 


BODRUM BELEDİYESİ ENGELLİLERLE ELELE


 


 Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan 3000 pet şişe kapağına tekerlekli sandalye projesi yaşıyor ve bu proje ilk sandalyelerini dağıttı. buy metoclopramide online


 


Bodrum Gündem Haber


İlk sandalyelerin dağıtımında, doğuştan engelli 13 yaşındaki Efecan Ağırel ve ailesi, Bodrum Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Melike Ateş ve Turkuaz Turizm adına Richard Özatacan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile bir araya geldi.


  order Colchicine online


Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon teslimat sırasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Bodrum Belediyesi olarak 3000 kapağa bir tekerlekli sandalye vererek hem engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmeyi hem de vatandaşlar arasında çevre bilincini kuvvetlendirmeyi hedeflediklerini hatırlattı. Bu kampanya çerçevesinde Turkuaz Turizm firmasının 40.000 teslimle başı çektiğini ve bugün itibariyle toplanan kapak adedinin 150.000 olduğunu söylerken, firma temsilcileri Richard Özatacan ve Onursal Özatacan’a sonsuz teşekkür borçlu olduğunu da belirtti. Başkan Mehmet Kocadon, Bodrum halkından da bu kampanyayı sahiplenerek daha çok katkı beklediğini belirttiği konuşmasında herkesin bir engeli adayı olduğunu unutmaması gerektiğini sözlerine ekledi.


 


Kampanya çerçevesinde 1 adet akülü sandalye 13 yaşındaki Efecan Ağırel’e, 3 adet tekerlekli sandalye de Bodrum Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Melike Ateş’e Başkan Mehmet Kocadon tarafından teslim edildi. Teslimat sırasında duyguları sorulan Yahşi Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi’nde öğrenci olan Efecan Ağırel’in annesi Kudret Ağırel, Bodrum Belediyesi’nin Efecan’ın eli ve ayağı olduğunu vurgulayarak “Başkanımıza sonsuz teşekkür borçluyuz.” dedi. Konuşmasında dahi güçlük yaşayan, son derece zeki ancak bedensel engelli Efecan da Başkan Kocadon’a teşekkür etti.


 


Teslimatta Turkuaz Turizm adına bir açıklama yapan Richard Özatacan ise Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un bu kampanya ile ilgili çağrısı üzerine tüm yaz birikmiş 40.000 kapağı Bodrum Belediyesi’ne teslim ettiklerini, bu kapaklarla engelli vatandaşlarımıza bir nebze de olsa katkı sağlamaktan büyük mutluluk ve gurur duyduklarını ifade etti.


cheap methocarbamol  


Kampanya Mayıs 2011 tarihine kadar devam ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.