Bodrum Gündem

CHP Yine Mehmet Kocadonu Konuşmaya Başladı..

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk sürekli olarak bu konunun gündeme gelmesinden dolayı rahatsızlığını ifade etti.

CHP Yine Mehmet Kocadonu Konuşmaya Başladı..
17.12.2010
0
A+
A-


 

 

 

CHP Yine Mehmet Kocadonu Konuşmaya Başladı…

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk sürekli olarak bu konunun gündeme gelmesinden dolayı rahatsızlığını ifade etti.


 


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


29 Mart yerel seçimleri öncesinde de Mehmet Kocadon’un CHP’den milletvekili olmak istediği, ancak Bodrum CHP tarafından kabul edilmediği, aradan iki sene geçmesine ve Kocadon’un Demokrat Parti’den Belediye Başkanı seçilmesine rağmen konuşulmaya devam ediyor. Mehmet Kocadon Belediye Başkanı seçildikten sonra, Bodrum’a gelen CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal tarafından partiye davet edildiği Bodrum sokaklarında konuşulmuştu. Geçtiğimiz aylarda ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından AKP’ye davet edildiği gündeme gelmiş ve “fısıltı gazetelerinde” yine konuşulmuştu.


 


Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı ve CHP’li Belediyelerin “Golf” konusunda oybirliği sağlaması ve CHP içinde ayrı görüşlerin tartışmaları gündemdeyken, yine Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un CHP’ye geçmesi gündemde. cheap Aciclovir


 


Vatan Gazetesi Yazarlarından Ekonomi Profesörü Aydın Ayaydın köşesinde bu konuyu tekrar gündeme getirdi. Bodrum CHP 18 Aralık’ta yapılacak olan “Kurultay”ın ardından, DP’li Kocadon’un CHP’ye geçeceğini iddia etti. Aydın Ayaydın’ın öngörülerinin çoğunlukla doğru çıkması göz önünde tutulduğunda iddianın gerçekleşmesinin mümkün olacağı Bodrum gündeminde yer buldu.


 


CHP Bodrum İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk: Benim böyle bir tekliften haberim yok. CHP Gelenekleri olan bir partidir…


CHP Bodrum İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk ise bu konuda oldukça sert bir açıklama yaptı. Öztürk “Bu konu sık sık gündeme gelir, her 4 ayda bir bu konuşulur, Mehmet Kocadon gelir gider. Saygısızlık yapmak istemiyorum ama Mehmet Kocadon’da Aydın Ayaydın da şunu bilsinler, CHP kurulları ve gelenekleri olan bir partidir. Aydın beyin köşesinde okudum, ben ilçe başkanıyım benim böyle bir şeyden haberim yok. Genel merkezi aradım orada da kimsenin bilgisi yok. Eskiden bu yılda bir olurdu, sonra altı ayda bir olmaya başladı. Son 2 senedir, 4 ayda bir Mehmet Kocadon CHP ye gelir gelir, gider. Sayın Aydın Ayaydın birilerini CHP ye getirip götürme yetkisine de, hakkına da haddine de sahip değildir. Siyaset nezaket kuralları içerisinde yapılır, Kocadon bağımsız değil, Demokrat Partinin belediye başkanı. CHP’nin Demokrat Partili bir belediye başkanına teklif götürmesini tasavvur bile edemem, bizden Kocadon’a böyle bir teklif gitmedi. Bu konuda iddialı konuşmak istemiyorum ama, süreç içinde böyle bir konuda ki tavrımı gelecek günler gösterecektir. Böyle bir teklif gitmemiştir, gitmeyecektir de, bundan kamuoyu, Mehmet Kocadon ve Aydın Ayaydın emin olabilirler” dedi.


CHP üyeleri ise bu konuda farklı görüşler beyan ediyorlar. Bir bölümü Kocadon’un CHP’ye geçmesinin partiye ivme kazandıracağını ifade ederken, bir bölüm partili ise Demokrat Partili bir belediye başkanının CHP’ye geçmesinin uygun olmadığını söylüyorlar. 18 Aralık Kurultayının ardından Türkiye’de ve Bodrum’da bu konuda da tartışmaların devam edeceği bekleniyor.

Clonidine Online purchase misoprostol
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.