Bodrum Gündem

Golf Konusunu Kapatmak İçin, Genel Başkanlık Gündemi Yaratıldı..

Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran Golf ve Bodrum Belediye Başkanı ile ilgili oldukça sert değerlendirmeler yaptı. Başaran Suni gündem yaratılıyor dedi.

Golf Konusunu Kapatmak İçin, Genel Başkanlık Gündemi Yaratıldı..
22.12.2010
0
A+
A-


 

 

 

Golf Konusunu Kapatmak İçin, Genel Başkanlık Gündemi Yaratıldı… Aciclovir online

 


Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran “Golf ve Bodrum Belediye Başkanı” ile ilgili değerlendirmeler yaptı. Başaran “Suni gündem yaratılıyor” dedi.


Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem


Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran golf tartışmaları ile Mehmet Kocadon’un parti değiştireceği haberlerini, AKP ile ilişkilerini ve Demokrat Parti Genel Başkanlığı adaylığı yönündeki Bodrum gündeminde çok konuşulan konular ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Gündemdeki konular ile ilgili çok sert eleştirilerde bulunan Başkan Başaran golf konusunda Milliyetçi Hareket Partisi’nin de tavrını açıklayarak, golfün Bodrum için yanlış bir yatırım olduğunun altını çizdi.


Başkan Asım Başaran, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un fikirlerinde, daha önce toprakları korumak için açtığı davadan bu yana ne değişiklik olduğunu vurgulayarak başladığı açıklamasında “Golf konusunda söz sahibi olanların tarihi sürecine baktığımızda, ilk defa Turizm bakanlığı tarafından imar planları alındığında bu planlara golf sahaları konulmuştur. O toplantıda konuşan Mehmet Kocadon, “Bu imar planının bu golf sahalarının bodrum yarımada turizmine bir faydası olmayacak. Ben dedemden öğrendiğim gibi develerle, eşeklerle turizm yapıyorum. Bu plana da dava açıyorum” demişti.  O gün için bu plana iptal davası açıp, bu gün bu golfe onay vermek ne anlama gelir bunun takdirini Bodrumlulara bırakıyorum. Elbette bu golf sahasının izniyle ilgili sayın Kocadon başkan seçildikten sonra, Danıştay kararının beklenmesi konusunda bir kere daha ertelenmişti. Tekrar yapılan meclis toplantısında karar çıkmadan CHP nin desteği ile geçirmişlerdir. Bodrum halkı size bir damga vurdu, bunu da ilk seçimde sizlere gösterecektir. Bu olay vicdanlarda büyük bir tahribat yaratmıştır” dedi.


 


Bodrum, “Belediye Başkanlığı” yapsın diye oy verdi…


Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile ilgili, parti değiştirme, DP Genel Başkanlık adaylığı yönündeki söylemleri değerlendiren Başaran; “Siyasi geleneğin dışına çıkarak, insanların kafasını bulandıracak tartışmaları benimsemiyoruz. Siyasette başka partilere geçiş elbette vardır. Ama bu şekilde oyalamalarla, bu şekilde farklı davranmalarla gündemde kalmanın da, suni gündemden öteye gitmediğini söylüyoruz. Bodrum halkı size bu şehre Belediye başkanlığı yapın diye Bodrum’a hizmet edin diye oy verdi. Yapılan açıklamalarla, iktidarla ilişkilerinin çok iyi olduğunu ve iktidardan çok iyi hizmetler aldığını ifade ediyor sayın belediye başkanı. Fakat bu hizmetleri Bodrum’da görebilmiş değiliz.” Diyerek sert bir şekilde Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u eleştirdi.


  purchase cheap Sildenafil


Başaran: Riksos Otelde yapılan görüşmelerin içeriğini sordu…


MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran, Başkan Kocadon’un iktidarla olan ilişkilerini kapalı kapılar ardında ve lüks otellerin yüksek duvarlarının ardında hangi pazarlıkların yapıldığını bildiklerini ve Bodrum kamuoyundan saklayamayacaklarını ifade ederek; “Güvercinlik’ten Bodrum’a doğru gelirken Bodrum halkının gözünden saklanarak yükseltilen duvarların arkasında neler yapıldığı hangi pazarlıkların döndüğünü hiç merak etmesin o duvarları göğe kadar yükseltseler bile, Bodrum halkı o duvarların arkasında neler olduğunu çok net bilmektedir. Onun için Bodrum halkının gözünden bazı şeyleri saklamak için bazı siyasi oyunları yapmaktan da vazgeçsinler. Bodrum halkının bu işlere karnı tok” Plavix buy online dedi. 


 


Asım Başaran: 4 metre çukuru kapatamayan belediye başkanından genel başkan mı olur… 


Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Başkanı Başaran; eğer hizmet etmek istiyorlarsa İçmeler’in sorunlarını çözsünler diyerek, genel başkan olmak istiyorlarsa istifa etmeleri gerektiğini söyledi. Başaran “Kendilerine hedef mi bulamadılar, sanayiyi Bodrum’a yakışır bir yere taşısınlar, Otogar’ı uygun yere taşısınlar. Bu millet onlara hizmet etsinler diye oy verdiler. Marinanın orda 4 metre çukuru kapatamayan bir başkanın Bir Parti genel başkanlığı yapamayacağını tüm Bodrum bilir. Siz DP’ye Genel Başkan olmak istiyorsanız buyurun Belediye Başkanlığından istifa edin. Bodrum Halkı şunu söylüyor. Bodrum halkı bu aileyi bir yerlere taşıdı, artık onlar Bodrumu bir yerlere taşısınlar. Bizim suni gündemlere karnımız tok. Eğer Bodrum’dan genel başkan olmak istiyorlarsa biz bu anlayışa da saygı duyarız. Deriz ki  ‘Kazanacağınızı iddia ediyorsanız, 81 il başkanı ve ilçe başkanları size onay vermiş ise buyurun belediye başkanlığından istifa edin bizde sizi destekliyoruz’ Belediye başkanlığı makamı aynı zamanda da devletin bir kurumudur. Devletin kurumunun imkanlarını kendi siyasi ikbaliniz uğrunda kullanıyorsanız Bodrum halkı da bu numaralarınızı yutmaz” dedi.


 


Asım Başaran: Beceriksizliklerini Suni gündemlerle örtemeyecekler…

Golf sahası yapılacak alanda Mumcular Belediyesi’nin söz sahibi olabileceği yönündeki iddialara da yanıt veren Asım Başaran siyasi emellerine Milliyetçi Hareket Partisi’nin ismini karıştırmasınlar diyerek şöyle konuştu; “MHP ve belediyelerini karıştırarak kendilerine bir suni gündem oluşturmak istiyorlarsa bu çabaları beyhudedir. Mumcular Belediyesi’nin böyle bir golf sahasında imkan kullanma gibi bir tasarrufu yok. Şu anda söz konusu arazi Bodrum Belediyesi içerisindedir. Sonra herkes bilir ki bir şeyi yapmak istiyorsanız asla kötü örnek emsal olmaz. Bir yeri Mumcular Belediyesi alacak ne demektir? Söz konusu alan Mumcular Belediyesi’nin mücavirinde midir?  Bodrum’un ana problemleri ile ilgili hiçbir meseleye parmak basılmadığı, uğraş verilmediği düşüncesindeyiz. Halka karşı olan sorumluluğumuz gereği onları sizlerin aracılığı ile uyarmak istiyoruz. Bodrum’un gündemi golf olmamalı, Bodrum’un gündemi mevcut belediye başkanının her hangi bir siyasi partiye geçip geçmemesi ile ilgili olmamalı, Bodrum’un gündemi Bodrum’un ana sorunlarının nasıl çözüleceği, hangi çalışmalar yapılacağı ile ilgili olmalıdır. Biz onları bu çalışmaları yapmaya davet ediyoruz. Eğer yapmazlar ise muhalefet olarak bundan sonra nefesimiz enselerinde olacak. Suni gündemler oluşturarak beceremediklerini, beceriksizliklerini örtmeye kalkıştıkları her hamlede üzerine koydukları örtüyü de çekip alıp milletin huzuruna getireceğiz”
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.