Bodrum Gündem

Üyelikler Askıya Alınacak..

Üyelik kayıtlarının askıya alınmaması için; 2009 yılı aidatlarının en az 1.taksitinin ödenmesi veya dilekçe ile adres güncellemesi yapılması yeterli olacak.

Üyelikler Askıya Alınacak..
27.01.2011
0
A+
A-


 

generic Retin-A
 


Bodrum Ticaret Odası Üyelerinin Dikkatine


Üyelikler Askıya Alınacak…

 


Üyelik kayıtlarının askıya alınmaması için; 2009 yılı aidatlarının en az 1.taksitinin ödenmesi veya dilekçe ile adres güncellemesi yapılması yeterli olacak.


 

Bodrum Gündem Haber

5174 sayılı Kanunun 10.maddesi ikinci fıkrası (İçinde bulunulan yıldan önceki iki yıldan itibaren adresleri ve durumları tesbit edilemeyenler ile bu süre zarfında aidat ödemeyen üyelerin isimleri, oda yönetim kurulu kararı ile meslek grupları ve seçmen listelerinden silinir; durdurulur) gereğince OCAK  2011 ayı içerisinde, içinde bulunulan yıldan önceki iki yıldan (2009-2010) itibaren adresleri ve durumları tespit edilemeyenler ile bu süre zarfında aidat ödemeyen üyelerin durumu askıya alınarak isimleri, meslek grupları ve seçmen listelerinden silinecektir.


 


Üyelik kayıtlarının askıya alınmaması için; 2009 yılı aidatlarının en az 1.taksitinin ödenmesi veya dilekçe ile adres güncellemesi yapılması yeterli olacak. Üyelik kaydı askıya alınan üyelerin ise, askıdan inebilesi için tüm aidat borçlarını ödemesi gerektiği bilgisi veriliyor.


 

buy Lithium online

Üyelik kayıtlarını görmek isteyen Bodrum Ticaret Odası Üyelerinin www.bodto.org.tr web sitesindeki Üye Bilgi Sorgulama ekranını tıkladıkları takdirde Üye Sicil No, Ticaret Sicil No, Vergi No ve Nace Faaliyet kodu bilgilerini girerek internet üzerinden Odaya gitmeden üye bilgileri ile aidat bilgilerini görebiliyorlar.


Aidat Ödemek İçin Telefon Etmek Yeterli… buy cytotec


Aidat borcunu ödemek isteyen ancak zamansızlıktan yakınan üyeler için ise Odamıza telefon ederek taleplerini bildirmeleri yeterli olacak. Talebin ardından görevli tahsilat memuru aynı gün içerisinde ister nakit ister kredi kartı ile ödemeyi işyerinde anında tahsil edip makbuz verecek.


Üyeler aidat borçlarını ödemelerinde kolaylık sağlamak için, Oda Bankalarla protokol imzalayarak üyelerin gecikmiş aidatlarını 4-6-9 taksite bölerek kredi kartıyla ödeme imkanı da sağlamış. (Garanti Bonus-Finansbank Card Finans)


 


Bu duyuru ile Bodrum Ticaret Odası, Sicil kayıtlarının güncellenmesi ile ilgili işlem sonucunda üyelerin herhangi bir hak kaybına uğramaması açısından yayınlanmış olup tüm üyelerin Oda kayıtlarının güncelliği konusunda titiz davranarak adres ve durumlarını bildirmeye veya Oda aidat borçlarını ödemeye davet ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.