Bodrum Gündem

Kocadon, Bodrum Gazetecileri ile Bir Arada…(VİDEO HABER)

Mehmet Kocadon Bodrumda kasım ayında başlayan ve kenti şantiye görünümüne sokan alt yapı çalışmalarının nisan ayının sonunda tamamen biteceğini söyledi.

Kocadon, Bodrum Gazetecileri ile Bir Arada…(VİDEO HABER)
15.02.2011
0
A+
A-

 


 Kocadon, Bodrum Gazetecileri ile Bir Arada…


Mehmet Kocadon Bodrum’da kasım ayında başlayan ve kenti şantiye görünümüne sokan alt yapı çalışmalarının nisan ayının sonunda tamamen biteceğini söyledi.


Bodrum Gündem Haber


Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon makamında gazeteciler ile bilgilendirme ve sorun tespiti için düzenlediği basın toplantısı ile devam eden alt yapı çalışmaları hakkında bilgi verdi.


Plavix buy online order Asacol Gazeteciler ve Kocadon…Gelmişken haber yapalım…


Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum′da görev yapan yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelerek, basın ve belediye arasında yaşanan iletişim kopuklukları hakkında görüş alış verişinde bulundu. Kocadon′un makamında düzenlenen toplantıya, Yeniasır, Sabah, TRT temsilcisi Zeki Özkeskin, Doğan Haber Ajansı Bodrum temsilcisi Yaşar Anter ve DHA’nın genç Muhabiri Nilüfer Kandırmış ile Ahmet Yeşilağaç, İhlâs Haber Ajansı Bodrum temsilcisi Eren Ayhan, Anadolu Ajansı ve Kent TV Temsilcisi Ali Ballı, Bodrum BHA Temsilcisi Osman Uras, Bodrum Haber Merkezi temsilcisi Sinan Arbak, Bodrum Gündem temsilcisi Fatih Bozoğlu, Bodrum Aktüel temsilcisi Güngör Dalay, Yarımada Gazetesi Temsilcisi Rezzan Şebin ve Bodrum′da Bugün temsilcisi Fikret Hıdır katıldı.
Bodrum altyapı çalışmaları 20 milyon Trilyon) lira…


Alt yapıda yaşanan ve otuz yıldır kronikleşen sorunların iki yılda tamamlanacağını ve yaklaşık 20 milyon TL.ye mal olacağını belirten Belediye Başkanı Mehmet Kocadon “Bodrum’da otuz yıldır süren dere yatakları, köprüler, elektrik, kaldırım, kanalizasyon ve su benzeri alt yapı sıkıntılarını 2012 yılına kadar tamamen ortadan kaldırıp kenti 50 yıl sıkıntı olmadan yaşanacak hale getireceğiz. Sadece bir yılda yüzde 70 su kaçağı olan Bodrum’da bunu giderdik ve yılda 10 milyon TL: gelir elde ettik. Kentin alt yapısını güçlendirirken bu yıl katılacağımız 12 uluslararası fuarlar ile Bodrum’u tanıtmaya son sürat devam ediyoruz. Turizmi olumsuz etkileyen her şeyi ortadan kaldıracağız şimdi sırada kış aylarında kepenklerini kapatan dükkanlar var, kepenkler kalkacak kış aylarında bu kentte turizm yapılacak” dedi.





Bodrum kışında yaşayan balıkçı kasabası olacak…


Bodrum’da görüntü kirliliği yaratan tabelaların kaldırılmasının ardından kış aylarında kepenklerini kapatarak Bodrum’u kaderine terk edilmiş bir kent görünümüne büründüren kepenklerin kaldırılmasını ve dükkanların kepenk kapatmasını yasaklayacaklarını belirten Kocadon “Turizmi olumsuz etkileyen her şeyi ortadan kaldıracağız . Görüntü kirliliği yaratan tabelalarını ardından şimdi sırada kış aylarında kepenklerini kapatan dükkanlar var, yazın 5 ay çalışıp parasını kazandıktan sonra kapısına kilit vurup kepeğini kapatıp giden ve kenti kaderine terk eden esnafa gerekli uyarılarda bulunacağız, esnaf ile yaptığımız ön görüşmelerden kepenklerin tamamen kaldırılması konusunda görüş birliğine vardık, Kıy turizmini canlandırarak Bodrum’dan 5 ay kazanan esnafından kışın dükkanlarını açık tutup 12 ay kazanmasını sağlayacağız, bu kentte kış aylarındada turizm yapılabilmesi için hazırlanan projeyi adım adım hayata geçiriyoruz” dedi.


Yeni Halkla İlişkiler Müdürü Hürriyet Gazetesinden emekli Özer Ahıska


1982-2009 yılları arasında İstanbul’da Hürriyet Gazetesi ‘nde çalıştıktan sonra iki yıl önce emekli olarak gazeteci eşi Gülsen Ahıska ile birlikte Bodrum’a yerleşen usta gazeteci 53 yaşındaki Özer Ahıska Bodrum Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine getirildi.


Geçtiğimiz hafta işbaşı yapan Ahıska, Bodrum’un modern ve çağdaş bir görünüme kavuşması için yoğun projeler hazırlayan Belediye Başkanı Mehmet Kocadon teklifini kabul ettiğini belirterek Xenical pills Eşim ile hayatımızın bundan sonraki bölümünü Bodrum’da geçirmeye karar verdik. Çok sevdiğimiz Bodrum’a her türlü desteği vermeye mesleğimiz gereği edindiğimiz bilgi ve tecrübeleri aktarmaya hazırız. Kentin sorunlarından tanıtımına , belediye ile halk arasındaki iletişime kadar geniş çaplı bir organizasyon ile meslekte edindiğim tecrübelerle dünya markası Bodrum’un daha iyi yere gelmesini sağlamaya çalışacağım. Bu nedenle oluşturduğumuz basın ve halkla ilişkiler birimindeki arkadaşlarımızla kente 24 saat hizmet vermeye çalışacağız” dedi.



Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.