Bodrum Gündem

Bihter Nereye Böyle..

Geçtiğimiz yıl gelen Bihter ve Behlül isimli deve kuşları Bodrumluların sevgilisi oldu.

Bihter Nereye Böyle..
20.02.2011
0
A+
A-

 


 


 


 


purchasing Plavix online  


Bihter Nereye Böyle…


Geçtiğimiz yıl gelen Bihter ve Behlül isimli deve kuşları Bodrum’luların sevgilisi oldu.


generic Lithium Bodrum Gündem Haber


Geçtiğimiz günlerde bulunduğu turistik tesisin bahçesinden çıkarak, uzaklaşan ve Bodrum sokaklarında gezintiye çıkan devekuşu Bihter’i gören sürücüler şaşkına döndü. Devekuşu Bihter’ i görüp tanıyanlar  “Bihter nereye böyle “ demekten kendilerini alamadı.


Ortakent- Yahşi’deki Sunset Beach Club Turistik Tesisleri’ne altı ay önce getirilen ve Bihter ile Behlül isimleri verilen yavru deve kuşları Bodrum’a iyice alıştı. Bulunduğu turistik tesisten sık sık çıkarak (kaçarak) uzaklaşan ve Bodrum sokaklarındaki gezinen (gecelere akan) Bihter’i gören sürücüler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bazı sürücüler ise Bihter’e yaklaşarak “Nereye böyle Bihter “ dediler. Bazı sürücüler ise Bihter’in bol bol fotoğrafını çekti.


Sokakta ilk kez devekuşu gören bazı sürücüler ise şaşkın bakışlarla devekuşunu izlediler. Deve kuşlarının sahibi tesis işletmecisi Metin Tırmıkçı cheap Baclofen 25 mg “Bihter ile Behlül artık Bodrum’a çok alıştı. Sık sık tesisten çıkıp dolaşıp geliyorlar. Tabi Bodrumluların alışık olmadığı bir manzara sokakta yürüyüş yapan bir deve kuşu görmek Bodrumluların alışık olmadığı bir manzara olduğu için manzara oldukça şaşıranlar oluyor, ama Bihter ve Behlül’ü tanıyanlarda şakalaşmadan geçmiyor” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.