Bodrum Gündem

Bitez Belde CHP Adaylarını Bir Araya Getirdi.. (VİDEO ve FOTOĞRAFLI HABER)

Dokuz aday adayını bir araya getirerek kendilerini ifade etmeleri ve anlatmaları için Bitez Belde binasında toplantı yapıldı.

Bitez Belde CHP Adaylarını Bir Araya Getirdi.. (VİDEO ve FOTOĞRAFLI HABER)
11.03.2011
0
A+
A-

 

 

 Bitez Belde CHP Adaylarını Bir Araya Getirdi… order cheap Cialis

Dokuz aday adayını bir araya getirerek kendilerini ifade etmeleri ve anlatmaları için Bitez Belde binasında toplantı yapıldı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem Blood Pressure

Muğla’dan milletvekilliği için CHP’den aday adayı olanları bir araya getirmek için Bitez Belde Başkanlığı tarafından yapılan organizasyonda Milletvekili Fevzi Topuz ve aday adayları lokma döktüler. Yaklaşık 100 kişinin katıldığı toplantıya CHP Milletvekili Fevzi Topuz, Bodrum Aday Adayları Hüseyin Anıl ve S.Zeki Köylü, Yatağan’dan Mustafa Öztürk, Milas’tan Mustafa Zeybekoğlu, Akın Üstündağ, Tolga Çandar, Fahrettin Üstün ve Ula’dan Ümit Karaaslan kendilerini, projelerini ve hedeflerini anlattılar.Toplantıya Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez′de katıldı.

Aday Adaylarının Çoğunluğu Devrimciliği Öne Çıkardılar…

Vekil adaylarının ortak konusu, kadınlar ve devrimcilik olduğu gözlendi. Özellikle Bodrum’dan aday adaylığını açıklayan Hüseyin Anıl’ın önseçim konusunda ki değerlendirmesi partililer tarafından alkış aldı. Anıl “Eğer ön seçim olmaz ise, kontenjan olursa, atama olursa istifa edeceğim. Bu görüşün yanında olan partililerimle de Genel Merkezin önüne gidip baskı yapacağım” diyerek demokratik bir seçim olması için tavrını net olarak ifade etti. Milas aday adaylarından Mustafa Zeybekoğlu ise kendini tanıtarak,  70’li yılların devrimci teorisyenlerinden Harun Karadeniz’in “Eğitim, Üretim İçin, Üretim eğitim içindir” sözünü öne çıkarması Muğla CHP aday adaylarının solu yine şemsiyesinin altına almak istediğinin bir göstergesi olarak değerlendirildi. Mustafa Öztürk, Tolga Çandar ve Ümit Karaslan’da sol ve devrimci kültürün önemini vurguladıkları konuşmalarında, Akın Üstündağ ise aday adayları içinde en genci olduğunu kaydetti. İl Genel Meclisi üyelerinin adaylıkların Bodrum Gündem’de eleştirilmesi ile ilgili soruya ise Karaaslan Ve Üstündağ bu bir görev değişimi olduğunu ve yerlerine yine CHP’li arkadaşlarının geleceğini söylediler. Halen milletvekili olan Fevzi Topuz ise vekilliği süresinde yaptıklarını ve tekrar seçilmesi durumunda neler yapacağını anlattı. Zeki Köylü’de İl Genel Meclisinde yaptıklarını ve neden aday olduğunu katılımcılar ile paylaştı.

 

Onlara dokunun, göz göze gelin, tanıyın….

2011 Genel Seçimlerinde Muğla’dan milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan isimleri bir araya getirerek kendilerini seçmenlere tanıtmaları için bir ortam hazırlamak üzere böyle bir organizasyon yaptığını belirten CHP Bitez Belde Başkanı Nuran Yüksel “Onları tanımanızı, onlara dokunmanızı ve onlarla göz göze gelmenizi arzu ettik. Bu fırsatı umarım, sağlıklı bir şekilde yerine getirebilmişizdir” dedi. Amaçlarının vekil adaylarına daha yakın olabilmek ve Muğla’dan aday adayı olanları daha yakından tanımak olduğunu kaydederek başarılar diledi.


 

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeni ile CHP Genel Merkezine de ulaştırdığı bildiri ve görüşlerini de katılımcılar ile paylaştı. Nuran Yüksel bildiriyi okumak üzere, geleceğimiz olan ve Bitez Beldesi CHP Gençlik kolları Başkanı Bahar olarak sunduğu genç partili bildiriyi okudu.

 

MUĞLA YA KADIN VEKİL ÇOK YAKIŞIR!

 

DİYORLAR Kİ “KADINLARIN EŞİT HAKLARI VAR,AMA KADINLAR KULLANMIYOR”.ASLINDA GERÇEK BU DEĞİL.KADINLARIN SİYASETTE EŞİT HAKLARI VAR AMA EŞİT OLANAKLARA  SAHİP DEĞİLLER.EŞİTLİK EŞİT FIRSATLARIN SAĞLANDIĞI ORTAMLARDA GEÇERLİDİR.BÖYLE BİR ORTAM OLUŞMADIKÇA EŞİTLİK KAĞIT ÜZERİNDE KALMAYA MAHKUMDUR.BUNUN İÇİNDİR Kİ POZİTİF AYRIMCILIK YÖNTEMİNİN UYGULANMASI ŞARTTIR .KOTA:SİYASAL KARAR ORGANLARINA SEÇİLECEK KİŞİLERİN BELİRLENMESİNDE UYGULANAN SEÇİM USULLERİNE ÖZEL HÜKÜMLER EKLENEREK KADINLARA BELLİ ORANDA YER AYRILMASINI SAĞLAMAKTIR.KISACA SADECE KAĞIT ÜZERİNDE KALAN KADIN ERKEK EŞİTLİĞİNİ SAĞLAMAYI HEDEFLER.

NEDEN KOTA İSTİYORUZ.

1-SİYASAL ORANDA YAŞANILAN EKSİK TEMSİL SORUNUNU ÇÖZMEK İÇİN

2-HER TÜRLÜ SİYASAL SÜRECE KATILIMIN BELLİ BİR CİNSİN TEKELİNDE KALMAMASI İÇİN

3-PARTİLERİ VE PARLEMANTOYU KADINLARA HAZIRLAMAK İÇİN 4-SİYASETİN ERKEK EGEMEN ORTAMINI DAVRANIŞ ALIŞKANLIKLARINI DİLİNİ VE GÜNDEMİNİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN KOTA MUTLAKA OLMALI DİYORUZ.

 

BUNU İSTEMEK ASLA ANTİ DEMOKRATİK BİR TALEP OLARAK GÖRÜLMEMELİDİR.

 

BİZ KADINLAR DİYORUZ Kİ;

NUFÜSÜNUN VE SEÇMENİNİN %51 İ KADIN OLAN TÜRKİYENİN VE CUMHURİYET HALK PARTİSİNİN AYDINLIK YÜZÜ OLAN MUĞLA YA KADIN VEKİLLER ÇOK YAKIŞIR. SORUYORUZ MUĞLADAN ANKARA YA GİDEN YOLDA KADINLARIMIZ NEREDE? NEDEN CESUR YÜREKLER YETERİNCE YOK. MUĞLA ÖRGÜTÜNÜN BAŞARISINDA EN YÜKSEK PAYI OLAN KADINLARIMIZ NEREDELER? ŞİMDİ SEÇİME BEŞ KALA HİÇ BİR ŞEYİ SORGULAMIYORUZ, ÇÜNKÜ TÜRK KADINI KENDİNİ İSTİSMAR EDEN ANLAYIŞLARI 12 HAZİRANDA SANDIK BAŞINA GİDEREK YOK EDECEKTİR. BUNA MECBURDUR. BU ZORUNLULUK BİZ KADINLARIN CUMHURİYETE VE M.K ATATÜRK E OLAN BORCUMUZDUR. AYRICA CUMHURİYET HALK PARTİSİ İN, MUSTAFA KEMAL İN KADINLARI BAŞLATTIKLARI SEFERBERLİKLE CUMHURİYET HALK PARTİSİNİ İKTİDAR YAPMAYA KARARLIDIR.12 HAZİRANDA CHP İKTİDARINI MUTLAKA KURACAĞIZ. DİLEĞİMİZ, SİYASETTE DAHA ÇOK KADININ SESİNİN DUYULMASI. KADIN DUYARLILIĞININ VE YUMUŞAKLIĞININ ÜLKEMİZİN VE İNSANLIĞIN KURTULUŞU İÇİN OLMAZSA OLMAZ BİR ŞART OLDUĞUNUN ARTIK GÖRÜLMESİ .

BELDEMİZDEN BAŞLAYARAK TÜM YÖNETİM BİRİMLERİMİZİN BİZ KADINLARA KULAK VERMESİNİ VE GEREĞİNİ YAPMASINI DİLİYORUZ. HAYDİ KADINLAR MECLİSE KARAR ORGANLARINDA YER ALMAYA  DİYORUZ.

SAYGILARIMIZLA.

 

CHP BİTEZ KADIN KOLU BAŞKANI                        CHP BİTEZ BELDE BAŞKANI

ZEYNEP KANBER                                                                   NURAN YÜKSEL

order Levitra

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.