Bodrum Gündem

Hadigari Babasını Yitirdi..

Bodrum eğlence sektöründe marka olan Hadigari Barda yas vardı..

Hadigari Babasını Yitirdi..
18.03.2011
0
A+
A-


 

 

 

 

Hadigari Babasını Yitirdi… 

Viagra  

Bodrum eğlence sektöründe marka olan Hadigari Bar’da yas vardı…


 


Çiçek Bozoğlu /Bodrum Gündem generic Retin-A


Önceki gün geçirdiği kalp krizi  sonucunda hayatını kaybeden Hakan Akyan’ın cenazesi önce yıllarca emek verdiği, evladı gibi büyütüp marka yaptığı  Hadigari Bara getirildi. Bünyesinde nice  eğlencelere imza atmış olan bu mekan, buy Colchicine   babasını uğurlamanın ağırlığını taşıdı sahnesinde. Sevenleri önce burada veda ettiler Aykan’a. Sahnenin üstünde hazırlanan platforma yerleştirilen tabutu gören Aykan’ın annesi buna dayanamadı. “Bunu bana nasıl yaptın Oğlum.”  Diye feryat eden anneyi, bütün acısına rağmen ayakta durmaya ve taziyeleri kabul etmeye çalışan Aykan’ın  eşi  sarılarak teselli etmeye çalıştı.  Daha sonra Hakan Aykan için Kızıl Hisarlı Mustafa Paşa Camii’nde ikindi namazına müteakiben cenaze namazı kılındı.

Cenaze törenine, Bodrum eski Belediye Başkanı Mazlum Ağanve eşiAsuman Ağan, Eski Belediye Başkanı Tuğul Acar,  CHP İlçe Örgütü Başkanı Durmuş Ali Öztürk, CHP Muğla Miletvekili aday adayları Salih Zeki Köylü ve Hüseyin Anıl’ın yanı sıra bazı siyasi parti temsilcileri, sanatçı dostu Suavi, AKUT Bodrum sorumlusu Sadettin Uslu,bütün organizasyonlarına destek olduğu Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği üyeleri,  işletmeciler, Aykan’ın arkadaşları, yakınları ve çok sayıda Bodrumlu katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Aykan’ın naaşı Gümbet Türbe Mezarlığı’nda toprağa verildi.




Aykan’ın yakınlarının ve dostlarının güçlükle ayakta durduğu gözlenirken birçok kişi gözyaşlarına hâkim olamadı. Aykan, evli ve bir kız babasıydı.
Bodrum Gündem Gazetesi olarak   Aykan’a Allah’tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine başsağlığı  ve sabır diliyoruz.

 


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.