Bodrum Gündem

Emrah Doğu 4.Sıra CHP Muğla Milletvekili Adayı..

Emrah Doğu kimdir, 3 Nisan 20011de yapılan ön seçimde hangi ilçeden ne kadar oy almıştır. Emrah Doğu önseçim analizi..

Emrah Doğu 4.Sıra CHP Muğla Milletvekili Adayı..
04.04.2011
0
A+
A-

 


 


 


 


 


Emrah Doğu 2.Sıra CHP Muğla Milletvekili Adayı…


Emrah Doğu kimdir, 3 Nisan 20011’de yapılan ön seçimde hangi ilçeden ne kadar oy almıştır. Emrah Doğu önseçim analizi…


 


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Xenical pills

12 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimlerde aday olmak için önseçim çalışmalarında en çok dikkat çeken ve birinci sıraya aday olacağı tahminleri nedeni ile en çok kesilmeye çalışılan aday oldu. Radikal ve sıra dışı çıkışları ile militan bir yapıya sahip olmasından dolayı bir çok delege tarafından beğenilen Emrah Doğu′nun son hafta Fethiye Ön seçim Delegeleri konusunda tartışmalara neden olan sorun nedeni ile oy kaybına uğradığı ifade ediliyor. Bir çok aday adayının bu  yükselişi önlemek için farklı çalışmalar yaptığı da biliniyor. Dapoxetine on line


Bodrum İlçe örgütü ile yıldızları hiç barışmayan Emrah Doğu 2007 seçimlerinde de 3.sıradan milletvekili adayı olmuştu, ancak 2. sıranın kontenjana ayrılması nedeni ile 4.sıraya gerilemesinden dolayı seçilememişti.


Doğu aynı kaderi yine yaşıyor. CHP Genel Merkezi tarafından 3. sıranın kontenjana ayrılması nedeni ile 4. sıraya gerilemesi milleyvekilliği için şansının azaldığı görüşünün hakim olduğu konuşulanlar arasında. 42 yaşında olan Emrah Doğu heyecanlı, kararlı ve militan yaklaşımları ile delegeleri etkilemeye çalışırken, Örgütlerden sorumlu genel başkan yardımcısı olmak için  milletvekili olmak istediğini vurgulayarak, Cumhuriyet Halk Partisinin en ücra beldede, köyde, mezrada bile örgütlenmesinin gerektiğini ifade ediyor.


24 yıldan beri Cumhuriyet Halk Partisi içinde siyaset yaptığını söyleyen Doğu, en önemsediği projesinin yerel yönetimlere öğrenci yurtları yaptırmak olduğunu kaydediyor.


buy cytotec  


Emrah Doğu Bodrum’dan 179, Milas’tan 59, Yatağan’dan 216, Muğla Mrkez’den 172, Kavaklıdere’den 8, Ula’dan 25, Köyceğiz’den 34, Ortaca’dan 50, Dalaman’dan 35,  Fethiye’den 511, Marmaris’ten 172 ve Datça’dan 15 oy aldı. Demir toplam olarak 1,476 oy alarak üçüncü oldu. Ancak 3. sıranın kontenjan olmasından dolayı CHP Muğla 4, Sıra Milletvekili adayı oldu.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.