Bodrum Gündem

SEÇİM YAKLAŞTI SAHİLLERDE YAĞMALAR BAŞLADI..

Torba koyunda belediye tarafından halk plajı olarak düzenlenen sahile demir kazıklar çakarak kapatmaya başlayan turistik tesis vatandaşlardan ve denizcilerden tepki aldı. Otel Yöneticileri gazetecilere ağza alınmayacak küfürler etti.

SEÇİM YAKLAŞTI SAHİLLERDE YAĞMALAR BAŞLADI..
12.04.2011
0
A+
A-


 

 
purchase Viagra online
 

SEÇİM YAKLAŞTI SAHİLLERDE YAĞMALAR BAŞLADI…

Torba koyunda belediye tarafından halk plajı olarak düzenlenen sahile demir kazıklar çakarak kapatmaya başlayan turistik tesis vatandaşlardan ve denizcilerden tepki aldı. Otel Yöneticileri gazetecilere ağza alınmayacak küfürler etti.


Bodrum Gündem Haber


Otel yetkilileri ise olayı görüntüleyen gazetecilere “Şerefsizler, s…m böyle gazeteciliği ” diye bağırarak tehdit ederken “Her yerde aynı şeyi yapıyorlar, bizimi buldunuz çekecek” diyerek, saldırması dikkat çekti. Torba’da bir otel denizin içi dahil olmak üzere plaja demir kazıklar çakarak, turistlerin güneşleneceği ve Beach Clup olarak kullanılacak platform yapmak istemesi Torba Muhtarı Fatma Kavcar, Torba Güzelleştirme Derneği Başkanı Sencer Kaygusuzer ve vatandaşları isyan ettirdi. Şikayet üzerine olay yerine gelen jandarma, zabıta ve Mal Müdürlüğü’ne ait ekipler kaçak sahil işgali ile ilgili yasal işlem başlattı. order Proscar


Halk gitsin, Rant Gelsin…


Torba Güzelleştirme Derneği Başkanı Sencer Kaygusuzer “Torbayı daha güzelleştirmek için belediye ile ortak projeler hazırlarken seçim öncesinde yapılan fütursuzca saygısızca sahil işgaline tepki gösterdik. Bu kıyı Kenar Yasası Kanunu’na aykırıdır, kıyı kenar çizgisi içerisindedir. Hiçbir izin alınmadan , plajın tam ortasına demir kazıklar çakarak platform yapıp, halk plajının tam ortasına beach club yapma  cesaretini nereden alıyorlar. Güpegündüz yapılan bu işleme seçim öncesi plaj kondu denir. Otel yöneticileri geçen yıl oteli açtıklarında kendilerini uyardık, sahili işgal etmeyin, diye. Onlarda sahile tek bir çivi çakmayacaklarını söylediler, meğerse kazık çakacaklarmış.Güya kendileri düzenleme yapıyorlarmış. Otel yöneticileri hakkında belediye, zabıta, jandarma ve savcılığa suç duyurusunda bulunduk” dedi.


Balıkçıları kovarak işgal ettiler…


order metoclopramide online Jandarma ve zabıtanın tutanağından sonra da demir kazıkların çakmaya devam edildiği görülürken, vatandaşlar “Bu gücü nereden alıyorlar” diye sordular. 40 yıldır Torba koyunda kaptanlık yapan 68 yaşındaki Cemil Yıldız “Burada eski bir bina vardı., sahili açacağız güzelleştireceğiz diyerek balıkçıların iskelesini ve binayı altı ay önce yıktılar, halk plajı levhası koydular. Şimdi otel, halk plajının ortasına tesis yapıyor, kimse dur demiyor. Otel işletmecileri buradaki balıkçıları da kovaladılar. Ben yıllardır denizlerdeyim, bu deniz sahil benim diyemiyorum da bunlar sahil, deniz benim, nasıl diyebiliyorlar. Bence bu kadar cesaretli yapabiliyorlarsa her kurumun haberi var bundan. Danışıklı dövüş içindeler, kıyılar işte böyle peşkeş çekiliyor. Halktan oy alanlar halkın sesine kulak verip sahillerin işgaline izin vermemeliler. Bu kişilerle ilgili kamunun malına zarar vermekten dava açacağım” dedi.


Bodrum Belediyesi CHP Meclis üyesi Dursun Göktepe olay yerinde incelemelerde bulundu. Göktepe “Herkesin kanun ve yasalara uygun hareket etmesi gerekir, kötüler başkalarına da kötü örnek oluyor” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.