Bodrum Gündem

DİBEKLİHAN’DAN DİLEK CEBECİ’Yİ ANMA GECESİ

08.06.2016
0
A+
A-

422318_394469233942127_1045173865_nSergiler ve  konserler gibi çeşitli sanatsal etkinliklere yıllardır ev sahipliği yapan Dibeklihan, geçtiğimiz günlerde vefat eden Bodrum Sanat Dünyasının sesini okurlara ileten “Bodrum’da Bu Hafta” nın köşe yazarı Dilek Cebeci için anma gecesi düzenliyor.

 

Bodrum Gündem Haber

18 Haziran’da  yapılacak olan anma gecesinde Dibeklihan’ın isim babası ve kurucusu Cenap Tezer, Dilek Cebeci ile yaşadığı anıları misafirleri ile paylaşacak. Aynı gecede Minyatür Sanatçısı Armağan Başlı ve resim sanatçısı Hüseyin Macar’ın da sergilerinin açılışı yapılacak.

Bu anlamlı gece sanat tutkunu olan Dilek Cebeci adına organize edilirken, Bodrum Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu’nun Osmanlı’da Minyatür Sanatı hakkındaki bilgilendirmelerini ressam Hüseyin Macar’ın sazı eşliğinde seslendireceği türküleri ile geceye ayrı bir renk katacak.

Yaşamı boyunca sanat ve sanatçının sesi olmaya gayreti içinde olan Dilek Cebeci, yine sanatın birbirinden güzel örneklerinin yer alacağı bu anlamalı gecede bir kez daha sevenleri tarafından anılacak.

Dibeklihan tarafından organize edilen gecede Türkiye çapında ünlü olan 7 fotoğraf sanatçısı tarafından gecedeki etkinliklerin resmi çekilirken gelen konuklara aşure ikram edilecek.  

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.