Bodrum Gündem

Geleceği Çöpe Atmayalım

Turgutreis Belediyesi tarafından, BODÇEV, ÇEVKO ve KOLZA işbirliği ile Geleceği Çöpe Atmayalım semineri verildi.

Geleceği Çöpe Atmayalım
15.04.2011
0
A+
A-

 


 


 


 


“Geleceği Çöpe Atmayalım” purchase Topamax


Turgutreis Belediyesi tarafından, BODÇEV, ÇEVKO ve KOLZA işbirliği ile; çocukların çevre ve çevreyi koruma bilinci oluşturmak, ambalaj atıklarının ve evsel atık yağların geri dönüşümünün önemini farkına vardırmak üzere Akçaalan Kültür Sarayında ilköğretim okulu öğrencilerine bir eğitim semineri düzenlendi.


Bodrum Gündem Haber order Lasix


Açılış konuşmasını Turgutreis Belediye Başkan Vekili Funda Akçalı′nın yaptığı seminerde BODÇEV, ÇEVKO ve KOLZA yetkilileri çevre koruma, ambalaj atıklarının ve atık yağların çevreye verdikleri zarar ve geri kazanımları konularında birer sunum yaptılar. Amiral Turgutreis, Zeyyat Mandalinci ve Vedat Türkmen İlköğretim Okulları′ndan 500 öğrencinin katıldığı seminerde slayt gösterilerle ambalaj atıkları ve evsel atık yağların geri dönüşümünün önemi anlatıldı.


cheap Aciclovir Çocukların yoğun ilgisinin olduğu seminerde “Geleceği Çöpe atmayalım” kampanyası başlatılarak, Turgutreis Belediye Başkan Vekili Funda Akçalı tarafından 15 Hazirana kadar en çok atık toplayan katılımcı okula bilgisayar hediye edileceği müjdesi verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.