Bodrum Gündem

Mumcular Gençleri Örnek Oldu..

Cumhuriyet Halk Partisi Mumcular Belde Gençlik Kolları Başkanı Kanı Karakaya ve arkadaşları bir piknik düzenlediler. Pikniğe diğer partilerin gençlik kollarından arkadaşları da geldi.

Mumcular Gençleri Örnek Oldu..
24.04.2011
0
A+
A-

 


 


 


 


Mumcular Gençleri Örnek Oldu… Strattera online


 


Cumhuriyet Halk Partisi Mumcular Belde Gençlik Kolları Başkanı Kanı Karakaya ve arkadaşları bir piknik düzenlediler. Pikniğe diğer partilerin gençlik kollarından arkadaşları da geldi.


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


CHP Mumcular Belde Gençlik Kolları tarafından düzenlenen piknik Mumcular Barajı yanında ki yeşil alanda yapıldı. CHP Muğla Milletvekili Adayı Prof.Nurettin Demir’in de katıldığı piknikte Bodrum İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri Cesur Öncel, Mükerrem Uyar ve Önder Batmaz, CHP İlçe Kadın Kolları  Başkanı Saime Demirtaş, Gençlik Kolları Başkanı Niyazi Atare ve partililer katıldılar. Yaklaşık 200 kişinin katıldığı pikniği düzenleyen CHP Mumcular Belde Gençlik Kolları Başkanı Kanı Karakaya gelenlerin tümü ile tek tek ilgilendi. Genç siyasetçi olgun ve çalışkan tavrı ile katılımcılardan övgü aldı.


Piknikteki en ilgi çekici görüntü ise AKP ve diğer partilerin üyesi olan gençlerinde pikniğe katılması oldu. İlçe ve Gençlik Kolları başkanında gençler ile tek ilgilenmesi Türkiye’de pek sık görülemeyecek örnek bir davranış olarak değerlendirildi. CHP ve AKP gençlerinin aynı masada oturarak yemek yemeleri ve sohbet etmeleri konusunda katılımcılar “Barış, kardeşlik laf ile değil eylem ile olur. Bir tek Türkiye var ve onu hepimiz çok seviyoruz” diyerek bu örnek görüntüye övdüler.






CHP Mumcular Belde Gençlik Kolları Başkanı Kanı Karakaya Mumcular’ın hoşgörü ve barışın hakim olduğu bir belde olduğunu kaydederek “Beldede hepimiz birbirimizi tanırız. Annelerimiz ve babalarımız da birbirleri ile konuşur görüşür ve ticaret yaparlar. Mumcular gençleri büyüklerimiz tarafından çalışkan ve hoşgörülü bir gençlik olarak yetiştirilmiştir. Başka fikirlerde de olsak, başka partilerde de çalışıyor olsak hepimizin ortak noktaları vardır. En önemlisi de ülkemizdir. Barıştır, kardeşliktir. Biz burada birbirleri ile kavga eden büyüklerimize örnek olmaya çalışıyoruz. Bizler bir arada yaşamayı biliyoruz, herkes bunu öğrensin. Başka Türkiye yok” dedi.
Cheap Sildenafil

CHP Bodrum İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk ise Mumcular gençlerinin herkese örnek bir davranış sergilediklerini ifade ederek “Hangi partiden olursa olsun bir araya gelmek gerekir. Düşünceleri, fikirleri paylaşmak ve güzel şeyler üretmek gerekir. Belde gençlik kolları başkanım Kanı hepimize çok önemli bir şeyi göstermiş ve unutanlara da hatırlatmıştır. AKP ve diğer partili genç kardeşlerimi de buraya gelebilecek cesaret ve hoşgörüleri içinde ayrıca tebrik ediyorum, kutluyorum, Bizlere ders verdiler” dedi.




 


 


buy plan-b


 



 



 



 



 


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.