Bodrum Gündem

Ortakent, 19 Mayıs Kutlamaları..

Büyük Atatürkün Samsunda bağımsızlık ateşini yakışının 92. yıldönümü ve 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Ortakent-Yahşi beldesinde coşkuyla kutlandı.

Ortakent, 19 Mayıs Kutlamaları..
19.05.2011
0
A+
A-


 

cheap Fluconazole
 

 

 

 

Ortakent, 19 Mayıs Kutlamaları…

Büyük Atatürk’ün Samsun’da bağımsızlık ateşini yakışının 92. yıldönümü ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Ortakent-Yahşi beldesinde coşkuyla kutlandı.


 Bodrum Gündem Haber


Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen kutlama töreni saat 09.00 da Ata’ya saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz “Genç arkadaşlarım” diye seslendiği öğrencilerin bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında “ Mustafa Kemal’in 19 Mayıs’ta Samsun’da yaktığı bağımsızlık ateşi Amasya’da Sivas’ta dalga dalga yayılarak bir yangın oldu ve bir millet canı, kanı, evladı pahasına Anadolu toprağını vatan yapmak için bir yürek oldu. Bugün de vazgeçilmez güç kaynağımız millet iradesidir. Bunun yaşatılması için hepimize ve özellikle de Atatürk’ün 19 Mayıs’ı armağan ettiği sizlere büyük görevler düşmektedir. En büyük zenginliğimiz, gücümüz, umudumuz çocuklarımız ve gençlerimizdir. Ülkemizi çok daha yükseklere taşıyacak, tüm dünyada Türkiye’nin adından başarıyla söz ettirecek olanlar, bizlerden bayrağı devralacak olan gençlerimizdir” dedi.


Dr.Hüseyin Mümtaz Ataman İlköğretim Okulu ve Özel Marmara Koleji Lisesi’nin birlikte hazırladığı kutlama töreni öğrencilerin şiirleri, Atatürk Oratoryosu, tango ve halk oyunları gösterileriyle devam etti.




treating cancer tumors

cheap Lasix

19 Mayıs kutlama törenine Ortakent-Yahşi Belediye Meclis üyeleri, Belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.