Bodrum Gündem

Bodrumun ilk Şarap Evi Açıldı..

Tarihi Bodrum Evi Restore Edilerek Şarap Evi Olarak Düzenlendi. Ferhat Karadede ve Ekin Çamın işlettiği Bodrum Şarap evi düzenlenen etkinlik ile açıldı.

Bodrumun ilk Şarap Evi Açıldı..
21.05.2011
0
A+
A-


 

 

 

Bodrum′un ilk  Şarap Evi Açıldı…

 


generic Lithium Tarihi Bodrum Evi Restore Edilerek Şarap Evi Olarak Düzenlendi. Ferhat Karadede ve Ekin Çam′ın işlettiği Bodrum Şarap evi düzenlenen etkinlik ile açıldı.


Bodrum Gündem Haber





Bodrum Atatürk Caddesi Sanat Okulu Sokak′ta ki Bodrum Şarap Evi′nin açılışına CHP Bodrum İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk, İlçe yöneticileri, Bodrum Belediyesi meclis üyeleri, DP İlçe Başkanı Nihal İmbat, yönetim Kurulu üyeleri, Milletvekili adayı Beyler Koca, Ferhat Karadede ve Ekin Çam′ın yakınları ile çok sayıda davetli katıldı.

Sanat Okulu Sokak′ta İdart sanat galerisinin ardından açılan ikinci işletme olan Bodrum Şarap Evi konsepti ve iç dizaynıyla dikkat çekiyor. İnce ayrıntılar düşünülerek hazırlanan mekanda birbirinden farklı konseptte hazırlanan köşeler eski Bodrum evine renk katıyor.


Şarap Evi ve kafe olarak hizmet verecek olan mekanda bir çok farklı etkinlik düzenlenecek. Mekanın işletmecilerinden Ferhat Karadede, Bodrum′da var olmayan bir konsept yakalamaya çalıştıklarını ifade ederek, “Yaklaşık üç aydır tadilat çalışmalarını yürütüyoruz. Kendine özgü bir mekan oluşturmaya çalıştık. Misafirlerimizin kendilerini rahat hissetmeleri için elimizden geleni yaptık” dedi.


Mekanın işletmecilerinden Ekin Çam ise Şarap Evi konseptiyle yola çıktıklarını söyleyerek, “Önceliğimiz misafirlerimize birbirinden farklı şarapları sunmak. Ancak gündüzleri kafe olarak hizmet vereceğiz, bir çok kahve çeşidini aparatif yiyeceklerle sunabileceğiz” şeklinde konuştu.

purchase Topamax Açılışa katılanlar geç saatlere kadar sohbet ederek mekanı incelediler.

order Asacol

 


 


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.