Bodrum Gündem

7den 77ye Herkes Genç ve Birlikte..

19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 92. yılını kutlama etkinlikleri çerçevesinde Bodrumda yapılan meşaleli yürüyüşe katılım oldukça yüksek oldu.

7den 77ye Herkes Genç ve Birlikte..
23.05.2011
0
A+
A-


 

 

7’den 77’ye Herkes Genç ve Birlikte…

 


19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 92. yılını kutlama etkinlikleri çerçevesinde Bodrum’da yapılan meşaleli yürüyüşe katılım oldukça yüksek oldu.


Robaxin without prescription

 


Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem Haber


Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Bodrum İlçe Müdürlüğü ve Bodrum Belediyesi′nin birlikte organize ettiği “Yurtta Birlik, Dünyada Barış İçin Atatürk’ü Anma Gençlik Yürüyüşü” Milta Marina’da başlayıp, Bodrum Belediye Meydanında sonlandı.


Yürüyüşe  Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Üyeleri,Türkiye


 


 

xenical to buy online  Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi Gazileri ve çeşitli siyasi parti temsilcileri ve üyelerinin de  katıldığı 2 bin kişi, meşaleler ve Türk Bayrağı ile Milta Bodrum Marina Önünden Belediye Meydanı‘na kadar yürüdü. Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Lisesi Bando Takımı eşliğinde “Atam İzindeyiz”, “Mustafa Kemal’in


 Askerleriyiz”,”Türkiye Laiktir, Laik kalacak “ sloganları atıldı. Bu arada Bodrum’daki eğlence mekanları meşaleli gruba 10‘uncu Yıl Marşı‘nı çalarak destek verirken çevreden de yürüyüş yapanlara alkışlarla destek verildi. Belediye meydanına gelen kalabalık gurup saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından dağıldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.