Bodrum Gündem

Kayıt Dışı Emlakcılık Bodrumda Sona Eriyor..

Bodrum Emlak Müşavirleri Derneği (BEMDER) tarafından Bodrum Ticaret Odası Konferans Salonunda düzenlenen toplantıyla aidatlarını düzenli ödeyen üyelere teşekkür belgesi verildi.

Kayıt Dışı Emlakcılık Bodrumda Sona Eriyor..
30.05.2011
0
A+
A-


 
Order Natrexone
 

 

 

Kayıt Dışı Emlakcılık Bodrum’da Sona Eriyor…

generic Colchicine

 


 


Bodrum Emlak Müşavirleri Derneği (BEMDER) tarafından Bodrum Ticaret Odası Konferans Salonunda düzenlenen toplantıyla aidatlarını düzenli ödeyen üyelere teşekkür belgesi verildi.


 


Orkun Türe/Bodrum Gündem


Dernek Başkanı Ömer Yetgin, Bodrum’da emlakcıların düzenlenen kurslarla bilinçlendirildiğini belirterek “ Kayıt dışı olarak emlakcılıkla iştigal eden şahısların büyük bir bölümü Vergi Dairesi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Ticaret Odası’na derneklere kaydı yapıldı. Kayıt dışı emlakcılık yapanlar ile mücadelemiz devam edecek. ” dedi.


Bodrum Ticaret Odasında gerçekleşen toplantı ve teşekkür belgesi sunumuna, Bodrum Belediye Başkanı  Mehmet Kocadon, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Danacı, Bodrum Emlak Müşavirleri Dernek Başkanı Ömer Yetkin ve yaklaşık 100 BEMDER Üyesi katıldı.


buy Zithromax  



1996 yılında kurulan ve 2011 yılı itibari ile 521 üyesi bulunan BEMDER, eksiksiz olarak dernek aidatlarını ödeyen üyelerine teşekkür ederek kendilerine belgelerini verdi. Sertifika töreninde konuşma yapan Bodrum Belediye Başkanı  Mehmet Kocadon, emlak işi ile uğraşan kişilerin müşteri portföylerini iyi belirlemesi gerektiğini söyleyerek “Bodrum marka olma yolunda hızlı ilerlemekte ve artık hak ettiği yerde” dedi. Dernek Başkanı Ömer Yetkin ise Bodrum’da 521 üyeleri bulunduğunu ve bunlardan 300 tanesinin faal olarak çalıştığını belirterek “ Kayıt dışı olarak emkalcılık yapanlar artık kontrol altında ve bütün kayıtları yapıldı, ayakçı olarak tabir ettiğimiz kişilerin sonuna kadar karşısındayız. bu şekilde çalışanları engellemek, ya da kayıt altına almak için çalışmalarımız devam edecek. Emlakcılık yapan arkadaşlarımızın bu şekilde çalışanları derneğimize bildirmelerini istiyoruz” dedi. Toplantı sonunda ise Başkan Kocadon ve BEMDER Başkanı Ömer Yetkin tarafından üyelere teşekkür belgeleri verildi.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.